KSN Commissie Jeugd zoekt versterking

Persbericht KSN

KSN Commissie Jeugd zoekt versterking

Al vele jaren staat de KSN Commissie Jeugd bekend om alle activiteiten die zij speciaal voor de jeugd organiseren. Het meest in het oog springend zijn natuurlijk de jeugdviskampen die jaarlijks zowel in Nederland als in het buitenland plaatsvinden. Daarnaast wordt er een landelijke jeugddag georganiseerd en zijn ze te vinden op bijna iedere karpergerelateerde beurs op de KSN stand.

Om dit soort activiteiten ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren zijn we altijd op zoek naar enthousiaste jeugdigen die graag actief willen zijn binnen het karpervissen. Lijkt het je dus leuk om actief bezig te zijn met je hobby en activiteiten te organiseren voor medevissers, lees dan onderstaande informatie goed door en wellicht ben jij straks onderdeel van de KSN Commissie Jeugd!

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar fanatieke jeugdige karpervissers tussen de 16 en 20 jaar oud die graag meer willen doen binnen het karpervissen en specifiek voor de jeugd.

Wat zijn je taken?
Als lid van de Commissie Jeugd ga je mee als begeleider op een jeugdviskamp en help je mee op één of meerdere beurzen die er jaarlijks gehouden worden. Daarnaast ben je als Commissie lid actief bezig om voor elk jaar alle zaken rondom de viskampen, jeugddag en overige activiteiten te regelen.

Hoe kun je je aanmelden?
Denk jij dat je van toegevoegde waarde bent voor de KSN Commissie Jeugd? Schroom dan niet en stuur een mail naar
Jeugd@karperstudiegroep.nl met daarin een stukje over jezelf en in het kort waarom jij graag deel uit wil maken van de KSN Commissie Jeugd.

Meer informatie?
Op
www.karperstudiegroep.nl onder het kopje Jeugd kun je meer informatie vinden over de samenstelling van de commissie en wat ze aan activiteiten organiseren. Heb je nog verdere vragen dan kun je altijd een mail sturen naar bovenstaande e-mailadres.


We horen graag van je! De KSN Commissie Jeugd