Korum, fishing made easy

Persbericht Korum

Korum, fishing made easy
 

Door Tim Janssen

Korum producten zijn ontworpen door en voor de moderne en gespecialiseerde visser. De producten zijn van topkwaliteit en u zullen uw visplezier verhogen en uw vangsten verbeteren. En dit alles tegen betaalbare prijzen!
 
Of u nu een beginnende of ervaren hengelsportliefhebber bent, Korum maakt vissen gewoonweg eenvoudiger! Neem eens een kijkje op de Korum website www.korum.co.uk en overtuig u zelf. Hier vindt u een scala aan leerzame blogs, video´s, artikelen over de nieuwste producten.

Hieronder zomaar een greep uit de meer dan 50 nieuwe producten voor 2015:


Barbel Rod 13 ft.

Prachtige hengels voor de moderne barbeel vissers voor het vissen op grote barbeel met een ongekende prijs/kwaliteit verhouding. Perfect voor verre worpen met zware korven waardoor ze uitermate geschikt zijn voor onze grote rivieren. Deze hengels worden geleverd met kurk handvat voor optimale grip en witte top voor accurate beetregistratie. 

Barbel Rod 12 ft, twee uitvoeringen.

Leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen:
Barbeel Rod 12:   1.75LB/120gr
Barbeel Rod 12:   2.0LB/150gr
Barbeel Rod 13:   2.2LB/180gr

De Running Rig Kit bevat alles voor een kant en klaar vrijloop systeem. De meegeleverde clip is er voor ontworpen om snel van lood of korf te kunnen wisselen. De speciaal ontworpen bufferkraal in combinatie met de tube vormen een afhouder waardoor je met ingooien minder snel in de war raakt.


Running Rig Kit (Small and Large)

.

Ontworpen voor alle visserijen waarbij je een vrijloop systeem toepast!

4 Complete systeempjes per verpakking. Leverbaar in een kleine en grote uitvoering
 


De Rivier Feeder is speciaal ontworpen voor de snelstromende rivieren. Door zijn hydrodynamische vorm kan het stromende water de feeder makkelijk passeren waardoor hij beter op zijn plaats blijft liggen terwijl de speciaal ontworpen mazen de geur en smaak gedoseerd afgeven over de rivierbodem.


Rivier Feeder.

Ideaal voor het vissen op bijvoorbeeld barbeel, winde, brasem en kolblei.
Leverbaar in vier uitvoeringen: Klein: 60 en 90 gram en 
Groot: 90 en 120 gram
De Korum breeklichthouder biedt een visuele beetregistratie op uw hengel top 's nachts. Dankzij een speciaal ontworpen sleeve is dit systeem geschikt voor bijna alle diameters hengeltoppen. Een multifunctionele breeklichthouder gemaakt voor elke type hengel!

Breeklichthouder

.

Iedere verpakking bevat: 2 Breeklicht Houders
5 Breek lichtjes
5 Rubber Sleeves
2 Multi-fit Inserts

* Navullingen zijn separaat verkrijgbaar in een handige boxDe multifunctionele Specimen rugtas zit boordevol handige functies. Het heeft een uitklapbaar hoofdvak voor uw grote spullen, een speciaal compartiment voor een Korum ITM Tackle Box en twee vakken aan de buitenkant voor uw zonnebril, compartiment dozen, weegschaal en overige spullen.


Specimen Rugtas.

Aan de zijkant kun je de Korum Rollmat en banksticks kwijt. Ideaal voor de all-round en struinende visser!

• Lichtgewicht rugzak 
• ITM compatible
• Ergonomisch draagcomfort

Voor een overzicht van alle nieuwe Korum producten klik deze link

Hengelsportgroothandel Primo Distribution is de verdeler van dit prachtige merk Korum. Maar ze zijn ook verdeler van Preston Innovations, Avidcarp en Sonu baits in o.a. Nederland, Belgie, Luxemburg, Oostenrijk en Duitsland. Vragen? Vraag erna bij u hengelsportzaak.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Speed of Slowmotion: deel 2
Willem Moorman -