Koop nu met korting kaarten voor Visma 2015

Persbericht Visma 2015

Koop nu met korting kaarten voor Visma 2015 

Over iets meer dan 4 maanden gaat Visma 2015 van start. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om een interessant randprogramma neer te zetten. Daarnaast wordt er vorm gegeven aan de exposantenlijst. We kunnen alvast verklappen dat Visma 2015 een topeditie gaat worden!

Wil je er bij zijn? Via Ticketmaster kun je vanaf 1 november met korting je kaarten bestellen. Je krijgt dan € 1,00 korting op een toegangskaart en € 2,75 korting op een parkeerkaart (excl. transactiekosten). Klik hier om kaarten te kopen. Kinderen tot en met 13 jaar mogen gratis naar binnen (onder begeleiding van een betalende volwassene). Voor meer informatie over tarieven en openingstijden ga je naar www.visma.nl.



Weet je nog niet welke dag je Visma wil bezoeken, maar wil je wel profiteren van korting? Koop dan nu een passe-partout. Deze speciale kaart geeft eenmalig toegang tot één van de drie beursdagen (niet mogelijk in combinatie met een parkeerkaart). Zo zit je niet vast aan een bepaalde dag en heb je toch €1,00 korting op je ticket! Klik hier voor de passe-partout.

Tijdens de 47e editie van Visma wordt wederom een gemeente uitgeroepen tot ‘Hengelsporthoofstad van het jaar’. Deze titel ging in 2014 naar Den Haag en wij zijn op zoek naar een waardige opvolger! Vanaf nu kun je jouw favoriete gemeente nomineren. Wees niet bang – we vragen je niet om precieze visstekken te nomineren. Jouw favoriete spot blijft dus geheim…  

Ga naar www.visma.nl/hengelsporthoofdstad  http://www.visma.nl/activiteiten/hengelsporthoofdstad, nomineer jouw gemeente en vul de korte enquête in. Dit duurt niet langer dan vijf minuten. We vragen je om een korte motivatie van jouw keuze en daarnaast vragen wij je o.a. informatie over de hengelsportvoorzieningen, visstand en vispassen.

Door mee te doen maak jij kans op vrijkaarten voor Visma. De winnende gemeente staat een jaar lang in de spotlights. De winnaar wordt gekozen door middel van stemmen van hengelsporters. De drie gemeentes met de meeste stemmen staan met een stand op Visma 2015. De winnaar wordt op de eerste beursdag – 6 maart 2015 – bekendgemaakt.



Ed Stoop, bekende visser en presentator van het populaire VisTV weet precies waarom Visma al jaren zo populair is: “Visma is een traditie waar je gewoon ieder jaar bij moet zijn als je sportvishart op de juiste plaats zit. Het is de voornaamste en grootste hengelsportbeurs die we in Nederland hebben. Dit is gewoon een beurs waar iedereen die van vissen houdt thuishoort.”

Bekijk de compilatie van Visma 2014:



Vóór, tijdens en na Visma blijf je online makkelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Like ons op Facebook en maaks kans op mooie prijzen, vrijkaarten en op de hoogte blijven van al het nieuws! Zo mis je niets en kun je eenvoudig met ons in contact komen. Bekijk ook de fragmenten van VismaTV op YouTube
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -