Komodo Claw 90 verkrijgbaar bij Fauna Hengelsport

Komodo Claw 90 verkrijgbaar bij Fauna Hengelsport  

In tegenstelling tot traditionele kreeft- en kikker-imitaties heeft Spro dit nieuwe kunstaas ontwikkeld voor de montage aan een Erie loodkop, als een jig-trailer of zelfs aan op de Neko-rig manier. De Komodo Claw is verkrijgbaar bij Fauna Hengelsport.
 
De Komodo Claw bestaat uit een compact lichaam, kleine voorpootjes met een subtiele actie en grote achterpoten met een fenomenale zwemactie. Wat dit kunstaas zo uniek en innovatief maakt is het nieuwe design van groeven en gaten. Net als bij de Komodo is ook de ‘Claw’ ontwikkeld om te haak te verstoppen in de ‘pockets’ maar unieker zijn ook de groeven en pockets aan de zijkanten.
 

Unieke groeven.
 
Deze zorgen ervoor dat de Komodo Claw niet in elkaar schuift en door de massa van materiaal de haakpunt afdekt. Meer vis en zekerder haken zijn het resultaat. Met een licht gewicht loodkop laat de Komodo Claw zich natuurlijk in vrije val bewegen. 
 

Aan verschillende soorten loodkoppen te vissen.
 
Voor een snellere presentatie in dieper water gebruik je simpelweg een zwaarder gewicht. Voor snoekbaars raden wij aan een Erie loodkop te gebruiken omdat het de Claw een natuurlijke 45-graden hoek ten op zichte van de bodem geeft. Door de natuurlijk beweging in het water beweegt de Komodo Claw zich onweerstaanbaar echt.
 
Meer informatie op de website van Fauna Hengelsport.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -