Komend weekend Fly Fair 2008 in Werkendam

Komend weekend Fly Fair 2008 in Werkendam

Binnen de internationale vliegviswereld behoeft de Fly Fair geen uitleg meer. Maar wie op een zeer gezellige manier kennis wil maken met het vliegvissen kan een bezoek aan deze internationaal gerenommeerde beurs eigenlijk niet overslaan.
 
Komend weekend (24 en 25 mei) kan je op Fort Altena in Werkendam leren vliegbinden, vliegwerpen, examens afleggen, meer dan 40 stands bezoeken, je slag slaan op de tweede handsbeurs, reizen boeken, een modeshow volgen, whisky’s proeven, een hapje eten, lezingen volgen, workshops bezoeken, muziek luisteren en vooral heel veel plezier hebben aan al die malloten die zo graag vliegvissen.

Binders en casters uit meer dan 13 landen tonen u hun kunsten en natuurlijk zijn de bekende verenigingen als de Vereniging Nederlandse Vliegvissers, Federatie Vlaamse Vliegvissers en Sportvisserij Nederland present met al hun deskundigheid. U bent van harte welkom.

            
 
Ondermeer Hengelsport Frank van Benthem staat op de Fly Fair met een uitgebreide collectie aan Loomis, Vision, Scierra, C&F, Tiemco, Teeny en veel meer. Ook is er een uitgebreide range aan belly-boten te bewonderen. De moeite waard dus om te bezoeken! Dit jaar zal de Fly Fair geopend worden door niemand minder dan Charles Jardine. Meer informatie en routebeschrijving vindt u op
www.flyfair.nl 
 
 Fly Fair 2008, the world of flyfishing

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -