Kom ook naar de finale van het NK Forelvissen 2011

Persbericht NK Forelvissen

Kom ook naar de finale van het NK Forelvissen 2011

Tekst / fotografie: Chantal Design ’92 / Chantal Hermkens

Op zaterdag 8 oktober aanstaande wordt bij Forellenvijver de Kamphoeve in Ommeren de finale gehouden van het NK forelvissen 2011. Het is de grootste forelvissen-finale die ons land kent en met meer deelnemers dan ooit te voren: maar liefst 105 enthousiaste forelvissers van 21 verschillende visvijvers uit het hele land zullen strijden om de titel Nederlands Kampioen Forelvissen 2011.

Tevens zullen alle deelnemende teams strijden om het Teamkampioenschap, waarin Rick Jerphanion en Forellenvisvijvers ‘Zederik’ hun titels gaan verdedigen. Dit kampioenschap wordt mogelijk gemaakt door de leden van de Nederlands Vereniging van Forelvisvijvers en onze vele sponsoren (meer info: www.nkforelvissen.nl).

Samen hebben we weer gezorgd voor een enorme prijzentafel. Tevens zullen alle sponsoren dit jaar weer aanwezig zijn met een stand boordevol informatie, de nieuwste snufjes en er zullen demonstraties gehouden worden.

Vanaf ’s ochtends 7:00 uur tot aan de prijsuitreiking om ongeveer 17:30 uur, bent u van harte welkom om te komen kijken en wellicht uw favorieten aan te moedigen. Zie voor meer info over de deelnemende vijvers, de stekverdeling en de dagindeling ons draaiboek.

Hopelijk tot ziens op 8 oktober bij:
Forellenvijver de Kamphoeve - Harensestraat 8a - 4032 NV Ommeren
Tel.: 0344-601375 - Internet:
www.dekamphoeve.nl - Email:: info@dekamphoeve.nl

ANDEREN LAZEN OOK