image description

Kom naar de Suzuki Proefvaardag

Ervaar tijdens de Proefvaardag op zondag 17 juni de buitenboordmotoren van Suzuki in hun natuurlijke omgeving, namelijk achter diverse boten en op het water.

Het decor van de Suzuki Proefvaardag is Marina Eemhof in Zeewolde.

Gratis deelname, voor jong en oud
De Suzuki Proefvaardag is de ideale gelegenheid om kennis te maken met Suzuki's boten en buitenboordmotoren. Deelname is helemaal gratis! Jong en oud is welkom op zondag 17 juni 2018, tussen 11.00 en 17.00 uur, bij Marina Eemhof, Slingerweg 9 te Zeewolde.
 
 
Suzuki Marine presenteert in Marina Eemhof een grote selectie uit de line-up: innovatieve buitenboordmotoren met Suzuki Keyless Start en vermogens uiteenlopend van 2,5 pk van de draagbare DF2.5 tot maar liefst 350 pk van de DF350A – het innovatieve zescilinder vlaggenschip van Suzuki's buitenboordmotoren.De buitenboordmotoren met het innovatieve Suzuki Keyless Start zijn eenvoudig te starten met een druk op de knop van een gepersonaliseerde afstandsbediening.
 
Divers
Net zo divers als het motorengamma van Suzuki Marine zijn de boten waarachter ze hangen: van stijlvolle sloepen en rubberboten met een lichtgewicht aluminium bodem tot razendsnelle RIB's.
 
Meld je snel aan voor de Suzuki Proefvaardag 2018!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 379
Willem Moorman -
image description
Bite the Bullit
Willem Moorman -
image description
Degelijke laarzen
Willem Moorman -