**KLAAR**              Waterwolf

Waterwolf

Tom en Yvonne, de mensen achter Waterwolf, visten zelf al jarenlang gedreven op roofvis. Tom maakte zijn eigen spinners en dat bleek goede resultaten op te leveren. Steeds meer vrienden en kennissen vroegen naar de spinners van Tom.

                       


Tom heeft zelf jarenlange ervaring…

Tom en Yvonne vonden echter het aanbod aan kunstaas onvoldoende en besloten zelf te gaan bestellen in Amerika. Het ging vooral om het grote kunstaas dat werd gebruikt om op Muskie te vissen. Het grote en vaak aparte kunstaas kreeg al snel zo’n grote belangstelling dat Tom en Yvonne zo’n drie jaar geleden besloten om een groothandel te stichten onder de naam Waterwolf.

De filosofie van Waterwolf is heel simpel: bewezen goed kunstaas leveren dat voor iedereen te gebruiken en te betalen is. Kunstaas dat volgens hen te duur is in verhouding tot de prestaties, laten ze dan ook liggen. In de toekomst blijft Waterwolf er hard aan werken om met name de recreant ook te bereiken. Zo kunnen nog meer mensen plezier beleven aan goed kunstaas.

                       


De beproefde en verbeterde Grandma binnenkort in 6 inch uitvoering.

Door het gehele land zijn roofvissers, bekende en minder bekende, die vele dagen op het water zitten en het kunstaas testen voor Waterwolf. Dit werkt perfect aangezien op verschillende tijden, wateren en onder verschillende omstandigheden de prestaties gemeten kunnen worden. Alleen goed vangend kunstaas wordt in de collectie opgenomen en dat is wellicht ook het ook het geheim achter het snelle succes van hen. Een sprekend voorbeeld hiervan is de Bull Dawg. Slechts weinigen geloofden in de sublieme vangkracht van dit kunstaas. Waterwolf wist d.m.v. de testresultaten inmiddels beter en kon met groot vertrouwen dit product in de markt zetten. Het resultaat is inmiddels bekend.

Zo is onder andere ook de Grandma als groot succes tevoorschijn gekomen. Dit kunstaas had al een goede naam, maar na de aanpassingen werden de resultaten nog beter. Voor de Grandma liefhebbers hebben we nog een leuk nieuwtje; binnenkort verschijnt de nieuwe 6 inch versie!

                       


De Smithy bleek tijdens het testen een killer.

Waar ook veel van verwacht gaat worden zijn de Smithy baits. Een twee-delige plug die al gigantische resultaten heeft opgeleverd. Er zijn misschien pluggen die er nog mooier uitzien maar of ze de vangsten van de Smithy bereiken is maar zeer de vraag. De schoep is van staal en kan versteld worden om zo de duikdiepte te veranderen. In vele maten en kleurcombinaties verkrijgbaar

Dan hebben we ook nog een primeur, The Joe, een fantastisch mooi stukje kunstaas, heeft een beetje weg van de Bull Dawg en schijnt ook minstens zo succesvol te zijn! Verkrijgbaar in de verschillende maten en kleuren binnenkort verkrijgbaar bij uw hengelsportwinkelier. De snoeken kunnen hun borst nat maken!

                       


De sportvisser die als eerste met The Joe aan het water verschijnt kan wel eens mooie dingen beleven…

Het aankomend jaar kunnen we nog veel van Waterwolf verwachten. Zo zullen ze op verschillende beurzen , open dagen etc aanwezig zijn waar U alle gewenste informatie kunt verkrijgen. In de loop van het jaar verschijnt ook een nieuwe catalogus met alle info over het assortiment en de beste techniek.

Mocht u meer informatie willen en/of geïnteresseerd zijn in waar u de producten kunt verkrijgen mail dan naar: waterwolf@igr.nl
Tel: 079-3317261

 

 


ANDEREN LAZEN OOK