**KLAAR**  Svendsen Sport opent servicecentrum in Nederland

Svendsen Sport opent servicecentrum in Nederland

Het Deense Svendsen Sport is 25 jaar geleden opgericht. De verkoop. bestaat uit hengelsport-en aanverwante artikelen. Al jaren werkt Svendsen Sport zeer nauw samen met s’werelds grootste en meest gerenommeerde fabrikanten op het gebied van hengels, molens, waadpakken, kleding etc.

Vanuit het hoofdkwartier in Kopenhagen dragen 50 medewerkers zorg voor zowel de Scandinavische thuismarkt als de Europese Export. Svendsen opende onlangs al vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Zweden en Engeland. Vanaf nu is er dus ook een Nederlandse vestiging en dat is ook goed nieuws voor het groeiende aantal vliegvissers in Nederland, omdat men voor deze discipline een ruime keuze heeft.

Svendsen is leverancier voor Okuma (molens, reels en vliegenreels), Ron Thompson (alle mogelijke hengelsoorten, waadpakken, belly boats, foudralen, kleding etc.) en voor vliegvissers die alleen het beste willen heeft men het werkelijk schitterende assortiment van Scierra. Deze artikelen zullen verkrijgbaar zijn bij de gespecialiseerde hengelsportzaken.

                       




 


Terug naar vorige pagina

ANDEREN LAZEN OOK