**KLAAR**              Snoekstreamerdag                 groot succes!

Snoekstreamerdag groot succes!

Het weerbeeld enkele dagen voor de - snoekstreamerdag - was niet al te best. Windkracht acht en niet al te beste vooruitzichten zorgde er bijna voor dat de dag, letterlijk en figuurlijk, moest worden afgeblazen.

Maar de weergoden waren ons gunstig gezind. De dag begon prachtig met wat zon en weinig wind. Om 8.30uur stonden al diverse mensen te popelen om het water op te gaan “streameren wilde ze”. In de winkel van Peeters begon het direct gezellig druk te worden en het koffieapparaat draaide overuren. Peter Elberse toonde zijn kunsten met het binden van prachtige streamers in de meest bonte kleuren en gaf uitleg over alle materialen. Rudy van Duynhoven bracht in de jachthaven verschillende mensen de eerste beginselen van het vliegvissen bij. Allerhande vragen over de Minn Kota elektromotoren werden door Bart Jenje van Baron Marine met veel plezier beantwoord. Vanwege de enorme animo om met één van de boten het water op te gaan werd direct besloten om vier in plaats van drie boten in te zetten. Later in de middag nam de wind wat toe en werd het vliegvissen vanuit de boten wat moeilijker. Besloten werd om met de boten naar de andere kant van de Wijde Blick te verhuizen waar in de luwte nog prima gevist kon worden. Henk Peeters zorgde met zijn eigen boot voor de aan en afvoer van de deelnemers. Dat er deze fantastische dag ook nog een aantal snoekjes door de deelnemers werd gevangen maakte het voor sommige helemaal een onvergetelijke dag.

De - snoekstreamerdag – gemist? Niets aan de hand de plannen voor volgend jaar, met wat aanpassingen n.a.v. de ervaringen van deze eerste keer, zijn alweer gemaakt!!

                       


””

                       


””

                       


”De eerste vis van de dag. De techniek klopt in ieder geval”

                       


”Al snel volgden er meer. Niet groot maar daar ging het vandaag niet om”

                       


””

                       


””

                       


”Uiteindelijk waren er telkens 4 boten tegelijk op het water”

                       


”De mannen achter Baron Marine (links Bart Jenje en rechts Rob van Wijk) waren er ook voor een goed (Minn Kota) advies”

                       


””

                       


“Veel sportvissers zijn wat het streamervissen betreft, een stuk wijzer van het water gekomen”

ANDEREN LAZEN OOK