**KLAAR**                  Snoek is los

Snoek is los

Techniek

De snoek in Nederland begint nu echt los te komen. Er komen goede berichten van prachtige vangsten, vooral van het wat grotere water. Het blijkt dat door een consequent terugzetbeleid en de verbetering van de waterkwaliteit ons snoekbestand steeds beter wordt.


                       


“Deze vis klapte op de streamer net op het moment dat Rob hem uit het water wilde halen…Goed voor een hartslag van 180 +..”

Laten we daar maar heel zuinig op zijn, want de vangsten die nu in Nederland mogelijk zijn worden door nog maar weinig landen binnen Europa overtroffen. Door het terugzetten van de vis wordt de kans op dressuur echter ook steeds groter. Je ziet dan ook dat de meest creatieve vissers op drukbevist water goed blijven vangen. Nu is het zo dat het vangen van grote vis niets te maken heeft met het genieten van het vissen op zich, maar met regelmaat een dikke meter vangen is ook niets mis mee. Een goed voorbeeld van  creatief vissen is Rob Kraaijeveld en zijn vismaten. Afgelopen week wilde de snoek moeilijk op gang komen en Rob besloot een meagastreamer in te zetten. Resultaat 2 spectaculaire aanbeten en prachtige metervissen in korte tijd. Dat betekende vanaf 1 juni nu al 10 vissen groter dan een meter in de boot.

                       


“Nummer 2 volgde al snel en mocht er ook wezen…”

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Spinnend Streameren: Deel 2
Willem Moorman -