**KLAAR**            Snakehead                         Jean Francois Helias is de sp

Snakehead

Jean Francois Helias is de specialist voor het organiseren van vistrips in Thailand. Vele Europeanen mochten al kennis maken met de bijzondere vissen die daar te vangen zijn.

Een van de meest tot de verbeelding sprekende vissen is de Snakehead. Luc Coppens schreef al eerder op Total Fishing over zijn belevenissen op deze vrij kleine, maar zeer felle vis.(Kijk daarvoor in deze rubriek in het archief ) Uitgebogen haken en kapot gebeten kunstaas is daar aan de orde van de dag en je moet toch wel heel goed kunnen drillen om een grote snakehead te landen. De aanbeten zijn werkelijk bloedstollend, mede omdat er vooral met oppervlakte kunstaas wordt gevist. Het beste kunstaas zijn kleine pluggen met een propellerblad ervoor.

                       


Het beste kunstaas heeft een propeller


Zeer sterke haken zijn eveneens een must want anders worden ze gewoon rechtgetrokken.Er was destijds van verschillende kanten belangstelling voor deze spectaculaire vistrips. Jean Francois meldde ons dat er binnenkort speciaal voor het vissen op snakeheads opnieuw 2 trips worden georganiseerd en wel een van 22 juli tot en met 26 juli en een tweede van 19 augustus tot en met 24 augustus. Meer informatie kunt u vinden op zijn site: www.anglingthailand.com
Meer informatie van Jean Francois kunt u verkrijgen via: fishasia@ksc.th.com
Mocht u serieuze interesse hebben om daar naar toe te gaan en meer vistechnische informatie willen kunt u via Total Fishing contact opnemen met Luc Coppens.

                                                                     
                       

Enkele prachtige snakeheads gevangen met visgids Jean Francois

ANDEREN LAZEN OOK