**KLAAR** Shimano introduceert het Shimano-Lasebo Fishing Team.

Shimano introduceert het Shimano-Lasebo Fishing Team.

Vanaf het seizoen 2003 is het Shimano/LaseboFishing Team een feit. Het team, bestaande uit bekende witvissers als Ger Behonek, Ben Brouwer, Jeroen Gruijs, Theo Hartogs, Simon van der Kolk en Cor Kraaij, is volledig uitgerust met de benodigde materialen van Lasebo en Shimano. Om goed te kunnen presteren zijn ze qua hengels uitgerust met o.a. Shimano Exage vaste stokken met een lengte van 14,5 meter, aangevuld met o.a. Antares match en feeder hengels en een Antares bolognese hengel. Op molengebied wordt er gevist met o.a. een Twin Power 3000 XTR, een Super XGTM, een Super Match 3000 M, een Stradic 5000 FA. Naast de nodige representatieve kleding beschikken ze ook over de complete, luxe Alan Scotthorne serie tassen en foedralen. Uiteraard mogen ook de Shimano Antares en Ultegra Silk Shock lijnen hier niet ontbreken,
evenals de Antares Sinking Braid lijnen.

                       


De firma Lasebo stelt het Shimano/Lasebo Fishing Team het benodigde aas en visvoeders beschikbaar, zodoende wordt er in combinatie met Shimano een brede basis voor het team gecreëerd voor het behalen van goede prestaties.

U zult ongetwijfeld leden van het Shimano/Lasebo Fishing Team regelmatig zien vissen op diverse (inter)nationale wedstrijden. Wanneer u vragen heeft over de gebruikte materialen, aarzel dan ook niet om één van hen aan te spreken.
Zij zijn graag bereid uitleg te geven over hun werkwijze en materialen. In het komende nummer van Witvis Totaal zal nader op dit nieuwe team en de vissers, die er deel van uitmaken, worden ingegaan. Wij wensen het nieuwe team veel succes!


 

ANDEREN LAZEN OOK