**KLAAR**          Pike Master Lures

Pike Master Lures introduceert twee onder eigen naam vervaardigde Jerkbait hengels en wel de Buster Jerk I en II

Na lang testen met verschillende blanks, en speciale modificaties zoals b.v. een 115 cm. lange titanium tip bij de Buster Jerk II, waren de modellen productieklaar en worden inmiddels volop aan de verdelers van de producten van Pike Masters Lures uitgeleverd. Het resultaat mag er wezen; Jerkbait hengels voor zowel de geroutineerde als de beginnende Jerkbait visser.

Gekozen is voor een mat zwarte blank, die voldoende pit en ruggengraat heeft, om de perfecte actie aan de alom geprezen Strike Pro Buster Jerks te geven, zonder dat er aan drill plezier hoeft te worden ingeleverd. De wikkels zijn afgewerkt met gouddraad en een harde laklaag. De goudkleurige messing cone aan het einde van de kurkenhand greep maakt het geheel af tot een chique hengel.

Beide hengels zijn 1.95 cm lang, hebben een Fuji reelhouder en zijn voorzien van sic geleideogen. Als materiaal is naast IM-8 carbon voor de blank, voor het handvat gebruik gemaakt van Klasse A kurk. De Buster Jerk I heeft een gemiddeld werpgewicht van 80 gram en model II van 45 gram. Kortom 2 nieuwe juweeltjes voor de roofvisser. Meer info: www.pikemasterlures.nl.

                       

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -