**KLAAR**            Oostvoornse Meer weer               open voor kunstaas!

Oostvoornse Meer weer open voor kunstaas!

Na een jaar van soms felle discussies, met o.a artikelen op Total Fishing en de nodige aandacht in zowel Het Visblad als Dé Roofvis zijn “onze” bestuurders toch overstag gegaan en is het eerder genomen besluit om het mooie Oostvoornse Meer alleen te “reserveren” voor vliegvissers gelukkig weer teruggedraaid!

                       


“Prachtige sport op het Oostvoornse Meer”

Uiteraard hebben we onze eerste plug-sessies er al weer op zitten! De vangsten logen er niet om. Merendeels mooie gezonde dikke forellen. Vaak getooid in hun kleurrijke paaikleed. Eindelijk weer met volle teugen genieten dus, van dat mooie stukje Nederland waar we als kunstaasvissers een jaar lang zijn geweerd.

Uiteraard heb je om op deze unieke stek te kunnen vissen wel een vergunning nodig. Naast de gebruikelijke Sportvisakte heb je tevens de grote vergunning van de Federatie Zuidwest Nederland nodig. Tevens heeft men besloten dat kunstaasvissers een speciaal document aan dienen te schaffen. Deze vergunning zal slechts alleen op naam beschikbaar worden gesteld aan diegenen die daar om vragen! Deze vergunning kan schriftelijk worden opgevraagd ter attentie van Mw. E. Welten Valeriaan 24, 5331 DA Kerkdriel Tel: 0162-680466 of per e-mail: ewelten.fzwn@planet.nl.

Voor meer info kan men ook terecht bij Oostvoornse Meer kenner en hengelsportwinkelier Cees Boog van Avicentra in Oostvoorne tel: 0181-482411. Ook daar komen zeer waarschijnlijk binnenkort vergunningen te koop voor dit schitterende en inmiddels internationaal vermaarde water.

                       


“De vissen hebben in het algemeen een superconditie”

Men kan alle regelgeving en voorwaarden nog eens rustig nalezen op de prachtige site van de Federatie Zuidwest Nederland www.sportvisserijbelangen.nl.