**KLAAR**          Met trots presenteert           Biggame visvakanties deze \“haaien\”

Met trots presenteert Biggame visvakanties deze “haaien” bestemming.

Na een lange voorbereiding hebben zij uiteindelijk een overeenkomst gesloten met Steve McGuire, van Mola Mola UK. Biggame Visvakanties wordt hierdoor voor Mola Mola de exclusieve agent in Nederland en België.

                       



Mola Mola heeft een jarenlange ervaring met het vissen op de koperhaai vanaf het strand in Namibië. Mola Mola maakt gebruik van de beste visgidsen die er in Namibië te vinden zijn. Zij zorgen voor de noodzakelijk aandacht en maken uw vistrip meer dan onvergetelijk. Op elke vier vissers is er één visgids aanwezig.

De reis is volledig verzorgd en zal bestaan uit een vlucht rechtstreeks vanuit Amsterdam via Frankfurt naar Namibië. U verliest dus geen reisdagen door eerst naar Johannesburg te moeten vliegen. In de praktijk kunt u op de dag van vertrek dezelfde dag, ‘s middags, aan het vissen zijn. U vist 6 dagen. Het verblijf is inclusief alle maaltijden en drinken overdag, maar exclusief hetgeen u in de avond aan de bar bestelt.Vertrek is altijd op een zaterdagochtend, de terugkomst is een week later op de maandagochtend.

Vanaf de boot op Koperhaai is ook mogelijk. Er liggen 2 uitstekende visboten voor u klaar. U vist vanaf deze boten op dezelfde haaien die u ook vanaf het strand belaagt. Andere vissen die u kunt vangen zijn: Courbine, Spotted Gully Haai, Steenbrass en Catfish.

                       



Wat gaat het kosten?
€ 1.995, - p.p. * op basis van een groep van 4 personen (tarief 2003). Dit is inclusief alle vluchten en vervoer, maaltijden en drinken overdag, visgids, vergunningen, 6 dagen boot of strandvissen, een mooi windjack en T-shirt als aandenken.

www.biggame.nl - info@biggame.nl -
tel. 06 - 520 44 334


Binnenkort op Discovery: Een visverslag vanuit Namibië met Steve McGuire en Mola Mola UK

 

ANDEREN LAZEN OOK