**KLAAR**            Kramer               Watersport

Kramer Watersport

De Flevopolders staan bekend om hun ruimte en water. Op het gebied van watersportbedrijven is er dan ook volop keus. Een voor ons sportvissers interessant bedrijf is gevestigd in het kleine plaatsje Ens vlak bij Emmeloord in de Noord Oostpolder.

                       

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom naar Kramer Watersport te gaan, want daar praten we hier over. Allereerst de deskundigheid op het gebied van boten en buitenboordmotoren, maar dat is iets wat je hier zeker mag verwachten. De belangrijkste reden dat deze zaak extra de moeite waard maakt is de persoon Maarten Kramer. Hij staat niet alleen bekend om zijn technisch inzicht maar ook om zijn sportvisserskwaliteiten. En dat praat ongelofelijk makkelijk als je als sportvisser met een probleem aan je boot zit of wanneer je een goed advies nodig hebt. Maarten voelt feilloos aan wat je bedoelt en vooral wat je niet wilt als bootvisser. Of je nu een goede hengelsteun nodig hebt die past bij jou manier van vissen of de plaatsbepaling van je stoel bij het verticalen, Maarten denkt met je mee en dat is heel plezierig.

                       


“Maarten Kramer, techneut én sportvisser…”

Vanzelfsprekend heeft hij ook alles in huis voor het vissen vanuit de boot en zelfs voor de meest verwende bootvisser heeft hij nuttige accessoires. Ook voor complete visboten in alle maten en materialen kan je daar goed terecht en voor wat betreft de buitenboordmotoren verkoopt hij o.a. de topmerken Suzuki en Mercury van 2 tot maar liefst 150 pk in zowel de conventionele tweetakt als de steeds populairder wordende viertakt. Een andere specialiteit van Maarten zijn electromotoren en ook hiervan vind je in zijn zaak de allernieuwste modellen van o.a. Minn Kota en Truster. Op het gebied van accu’s levert hij niet alleen de degelijke Delco accu’s maar er zitten een aantal spectaculaire ontwikkelingen aan te komen op dit gebied. Een nieuwe generatie accu’s die niet alleen vele kilo’s lichter van gewicht zijn maar ook supersnel te laden dankzij een techniek die ook in de Formule 1 wordt gebruikt .De trailermerken die leverbaar zijn behoren eveneens tot het beste wat er op de markt te krijgen valt en voor hem zijn dat de merken Pega en Freewheel.

                       


“Enorme keuze daar in Ens”

In zijn zaak vind je een scala aan nieuwe en gebruikte boten in allerlei prijsklassen. Van Quicksilver, Linder, Yamaha G3 tot Fun Yak alles is praktisch uit voorraad leverbaar, desnoods met een proefvaart vlakvoor de deur. Een erg gewilde boot op dit moment in een populaire prijsklasse is o.a. de Quicksilver 450 DLX die compleet met een viertakt Suzuki buitenboordmotor voor minder dan 4000 euro wordt geleverd. Een andere bestseller en zeer praktisch is de onverwoestbare Fun Yakboot die je op steeds meer plaatsen tegenkomt en ook al vele jaren gebruikt worden door Total Fishing medewerkers Piet Driessen en Eddy te Mebel. Kortom, het is onwaarschijnlijk als je bij Maarten Kramer niet kan slagen voor een visboot met toebehoren, mede dankzij zijn onvoorstelbare kennis van de complete materie. Het bedrijf is gevestigd op Buitenveld 1 in Ens en je bent altijd van harte welkom. Tel: 0527-251616. Voor meer info kijk op www.kramerwatersport.nl

                       


“Boten van klein tot groot”

                       


“Maarten is ook gecertificeerd Suzukidealer”

                       


“Electromotoren in alle soorten en maten”

                       


”De Quicksilver is een veel gevraagde visboot”



 

ANDEREN LAZEN OOK