**KLAAR** **KLAAR**              Beurs Deltavissers

Beurs Deltavissers

Door Lance Senior

Op zaterdag 11 februari organiseerde Zuid West Nederland (Deltavissers) hun jaarlijkse ruilbeurs. Een beurs die al heel wat jaartjes geleden is gestart met een enkele ondernemer en is uitgegegroeid tot een fantastisch gebeuren waar veel zeevissers elkaar jaarlijks treffen!

                       


„Het was erg druk bij de verkoopstands zoals hier bij Boonen „

Je kan het eigenlijk beschouwen als een soort reunie waar men een “daggie” lekker bij kan praten over zijn of haar hobby. Een uniek gebeuren dat zijn weerga niet of nauwelijks kent! De vele winkeliers, botenbouwers en andere detailisten genoten dan ook weer met volle teugen vandit gezellig samen zijn.

                       


„ „

Vrijdags werd er opgebouwd en zaterdag startte de beurs om 9 uur. Naast de gebruikelijke stands was er ook veel aktiviteit te zien bij de tweedehands markt. Dit jaarlijks terugkerend fenomeen was weer een succes.

                       


„Ook de jaarlijkse tombola loopt altijd als een trein „

Uiteraard was ook Lowrance weer aanwezig die samen met de fa.Boonen de vele bezoekers antwoord gaven op hun veelal technische vragen. “Lowrance Opperhoofd” John Ezendam had het werkelijk te druk om alle vragen te kunnen beantwoorden. Diverse tombola’s werden er gehouden en de jeugd kwam met een indentifikatiewedstrijd ook zijn trekken.

               

„Een schat aan prijzen. Hier de winnaar van de X52, Remie van Deler „

 

De landelijke wedstrijd voor de Lowrance X52 werd gewonnen door Remie van Deler. De Fishmark 500C , gewonnen in een combiwedstrijd van Eagle Electronics en Jos Boone BV ging naar Marcel Warren, terwijl de jeugdige Rosmolen de i-Finder “GO” won.

                                                                       

       
„Winnaar Kern met Arie de Lange, voorzitter van de Delta’s en John Ezendam van Lowrance Electronics „

Cees Boog had vele aanbiedingen op het gebied van zeebaarshengels en overlevingspakken. Sjaak Verhage toonde zijn nieuwe collectie onderlijn accesoires dat hij onder de naamHIRO www.sportfishingfactory.com op de markt brengt.

                                                                       

       
„Peter Dohmen en Peter Timmers van het enige specialistische blad voor de zeevisser „Zeehengelsport“ zaten midden in hun doelgroep„

Verder was Cees Juffermans aanwezig met enkele nieuwe boten en konden de vele liefhebbers een abonnement afsluiten op HUN eigentijdse blad, Zeehengelsport. Kortom een fantastische beurs die eigenlijk net een dag tekort duurt en volgend jaar februari zeker weer herhaald zal worden!

                                                                       

       
„Ook natuurlijk boten te kust en te keur„

                                                                       

       
„Altijd paraat en uitermate belangrijk voor de veiligheid! „

                                                                       

       
„Droom van veel vissers„

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Van oost naar west nr.2
Willem Moorman -
image description
Hoe werkt het Preston ICS System?
Willem Moorman -