**KLAAR** **KLAAR**              Alles               over aardwormen……

Alles over aardwormen……

Wormen zijn een veel gebruikt aas in de sportvisserij. Er zijn ook altijd veel vragen over het kopen, bewaren en zelfs kweken van aardwormen. Op veel vragen kan het NIAC u antwoord geven en ook kunt u bij hen een speciaal over dit onderwerp geschreven boekje bestellen.

                       

Het boekje “Alles over Aardwormen” is het eerste en enige boekje in de Nederlandse taal over aardwormen en het kweken ervan. Het is bestemd voor zowel wormenkwekers als particulieren. Dit rijk geïllustreerde en vlot geschreven boekje behandelt in kort bestek belangrijke zaken als de biologie van de worm, de bestrijding van wormenziekten, wormenvoer en het op kleine schaal en goedkoop door de particulier kweken van wormen voor eigen gebruik (vissport, compostering en als voer voor siervogels, reptielen en aquariumvissen). Speciaal voor de hengelaars wordt in een apart hoofdstuk behandeld hoe- en voor welke vissoorten - je wormen als aas kunt gebruiken.

Zowel voor allerlei vragen over aardwormen, als het bestellen van bovenvermeld boekje kunt u terecht op de interessante website over dit onderwerp www.aardwormen.nl