**KLAAR**              Hét Visblad nieuwe stijl van             start

 

Hét Visblad nieuwe stijl van start

Sportvisserij Nederland maakte ook publicitair een flitsende start door het oude vertrouwde Visblad -32ste jaargang!- een zeer geslaagde opfrisbeurt te geven. Door het samengaan van de OVB en de NVVS in Sportvisserij Nederland komt er meer geld, kennis en mogelijkheden ter beschikking van de Nederlandse sportvissers.

                       

De vaste lezers van het “oude” Visblad hebben inmiddels kennis kunnen maken met het eerste hagelnieuwe nummer van Hét Visblad. Compleet veranderd en voorzien van een nieuwe frisse stijl op fraai glossy papier, komen de fraaie opmaak en de leuke interessante artikelen zeer goed uit de verf. Met name de vele verduidelijkende foto’s en 3D-animaties maken het een prettig blad om te lezen en geven dit blad precies de push die het nodig had.

De sportvisser krijgt veel nieuws, artikelen en andere informatie welke voornamelijk op de Nederlandse viswateren betrekking hebben en alle dicaiplines van de sportvisserij omvat. Zo vinden we in het blad nieuwe rubrieken als Visnieuws uit Nederland, Vismail met brieven van lezers, Visserij van de maand met speciale tips, een column van cabaretier Lebbis, Witvissen, Vrijwilliger van de maand, Zeevissen, Karper, Viskidzz, Achter de schermen bij VIS-tv, Op de man af, Viskunde, Roofvissen, Materiaaltips in de rubriek “Nieuw in de rekken” en nog veel meer. Met 52 pagina’s staat er een blad dat qua oplage (100.000 stuks) nu al het grootste sportvissersmagazine van het land is. Ook naar buiten toe krijgt de sportvisserij (veel) meer uitstraling met een dergelijk goed ogend magazine in kleur.

                       


“Prachtige 3D tekeningen zoals hier bij een artikel over wrakvisserij”

Het abonnement op dit maandblad is nu spotgoedkoop. Voor nog geen tientje per jaar krijgt u het iedere maand thuisbezorgd en blijft u helemaal bij m.b.t. al het sportvissersnieuws. Klik hier voor meer informatie over een eventueel abonnement en speciale mogelijkheden voor een collectief abonnement.

Hét Visblad zal in 2006 tevens twee keer worden toegestuurd aan alle houders van de Sportvisakte en krijgt dan een oplage van méér dan 500.000 (half miljoen!)

                       

Sportvisserij Nederland gaat met veel elan de toekomsttegemoet en dat geldt ook voor de officiële uitgave.

De gehele redactie wordt nu vanuit de organisatie zélf verzorgd, waartoe intern een full time hoofdredacteur is aangesteld, Juul Steyn.

Namens Total Fishing wensen we Juul Steyn en Sportvisserij Nederland veel succes met het vernieuwde blad.

Hieronder een greep uit een aantal pagina’s van Hét Visblad no: 1 van 2006!

                       


““

                       


“Veel informatie over nieuwe materialen in de rubriek “Nieuw in de rekken“

                       


“Hoe bouw je vangende streamers in de rubriek Roofvis“

                       


“In de nieuwe rubriek “Op de man af” worden 10 vragen op carbaretier Lebbis afgevuurd“

                       


“Piet Wolders met “Beter feederen” in de rubriek witvis“