**KLAAR**                Hengelsport                 Centrum Nijmegen

Hengelsport Centrum Nijmegen


Joop Pastoors is de trotse eigenaar van Hengelsport Centrum Nijmegen. Alweer 15 jaar woont en werkt de familie Pastoors met veel succes in het centrum van Nijmegen. Dit succes komt natuurlijk niet vanzelf. Men is altijd op zoek naar iets nieuws. Het organiseren van tal van wedstrijden op het gebied van zeevissen, witvissen en zelfs met de bellyboot is daar een voorbeeld van. Dat hij zelf ook graag een hengeltje uitgooit mag als vanzelfsprekend worden ervaren. Elk jaar gaat Joop naar Canada waar hij volop geniet van het vissen op zalm. Maar ook de feederhengel, vliegenhengel of zelfs een stevige bootstok gaat hij niet uit de weg.

                       


“Bij HCN altijd een deskundig advies…”


Shop in Shop principe

De nieuwe zaak van de familie Pastoors is net een jaar oud en bij een nieuwe zaak hoort een moderne bedrijfsvoering. Het shop in shop principe leek Joop wel wat en daar is het niet bij gebleven. Diverse units zijn ingericht voor specifieke visserijen. Zo zijn er verschillende ruimten (shop) in de winkel ingericht voor elk specialisme (shop). Alles op het gebied van witvissen, roofvissen, zeevissen, karpervissen en vliegvissen zijn duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Naast de gerenommeerde merken zoals Shimano en Spro, heeft Joop ook Okuma, EFT en Ron Thomson. Achter de schermen besteedt Joop veel tijd aan het verdelen van de laatst genoemde merken. Molens van het merk Okuma zijn er in alle soorten en maten en Ron Thomson voorziet ook in een breed assortiment aan visartikelen.


Meer in de breedte dan in de diepte

Joop richt zich meer in de breedte dan in de diepte om zo veel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van zijn klanten. Veel klanten trekt Hengelsport Centrum Nijmegen overigens van buiten de regio, iets wat veel zegt. Naast een breed arssortiment aan voeders, hengels, molens, kunstaas en kleding heeft Joop ook een indrukwekkende boekenhoek. Boeken en videos zijn er verkrijgbaar om de kennis te vergroten of gewoon om van te genieten.

                       


“In de boek- en videohoek blijf je kijken…”


Big Game en zeevissen

Voor de big game en zeevissers heeft Hengelsportcentrum Nijmegen ook diverse toppers in huis. Reels van Penn en de TLD reels van Shimano ontbreken niet. Complete strandhengelsets en boothengels zijn in diverse uitvoeringen en prijsklassen verkrijgbaar. Informatie over deze visserijen kan Joop ook leveren. Joop organiseert ook elk jaar een boottrip, wie weet ziet u hem nog eens.


Vaste stokken in alle soorten en maten

Voor de vaste stok liefhebbers zijn er twee enorme rekken ingericht met stokken van Maver, Triano en Albatros. Stokken in alle lengtes, acties en gewichten zijn in volle lengtes uitgestald. Een enorme collectie met zitmanden staat klaar in de witvis-shop. Feederhengels, winkle pickers en matchhengels staan netjes in rekken zodat men de hengels in de hand kan voelen. Buiten een grote verscheidenheid aan korven en dynema is er een ruime keus aan haken.

                       


“Ook de collectie kunstaas is uitermate compleet…”


Hengelsportcentrum Nijmegen

Joop is terecht trots op zijn nieuwe zaak. De zaken gaan goed en dat is een prima motivator. Hengelsportcentrum Nijmegen is een overzichtelijke winkel met voor elk wat wils. Koffie, chocomel en soep staan klaar voor gebruik tijdens een praatje met collega-vissers, maar ook Ferry, de vaste medewerker van Hengelsport Centrum Nijmegen, staat altijd klaar voor een deskundig advies.

Hengelsport Centrum Nijmegen vindt U op de Eerste oude Heselaan 268 in Nijmegen. Tel: 024-3775389. Of e-mail: info@hengelsportnijmegen.nl


 

 

ANDEREN LAZEN OOK