**KLAAR**                Grootse opening hengelhuis Maassluis!

Grootse opening hengelhuis Maassluis!

Hengelhuis Maassluis is in april j.l. verhuisd naar een groter pand. Ter gelegenheid daarvan is komend weekeinde (11 en 12 mei ) een
grote opening gepland.

De winkel is tijdens deze dagen geopend van 06.00 tot 17.00 Allereerst krijgen alle klanten die aankopen doen ter waarde van € 25,00 een mooie bos bloemen of plant kado voor moederdag. Tevens krijgt iedere bezoeker een leuke attentie.

                       


Elke klant die in dit weekeinde komt krijgt op alle artikelen, behalve levend aas, een korting van 10% in tegoedbonnen die alleen dit weekeinde niet opeisbaar zijn.
Voor de vroege vogels gaan ze zowel op zaterdag als op zondag reeds om 06.00 open. De klanten die voor 08.00 binnen zijn krijgen dan zelfs tegoedbonnen van 20% van hun aankopen i.p.v 10 %. Voor besteding van € 500,00 of meer krijgt iedere koper een schitterende plant van € 50,00 kado (+ de tegoedbonnen) en daar kan je best mee thuiskomen….

                       


Een prachtige zaak…

De sportvisboot Stella Bel zal dit weekeinde voor de deur van de winkel afgemeerd liggen De bar is open en er zal ook een videofilm over het vissen op zee vertoond worden. Tevens zullen we met boot de Sima of de Gemini 3 eventueel gasten aan de overkant van de haven oppikken wanneer er gebrek aan parkeerplaatsen zouden zijn. Men zal dus niet ver hoeven te lopen.

De winkel heeft een zeer groot assortiment vooral op zeevis- en karpergebied en een flink assortiment voor roofvis en witvis. Voor de wedstrijdvisser op zee hebben ze echt alles! Hengelhuis Maassluis, Haven 21a, 3143 BC Maassluis tel: 010-5918159
Kijk ook eens op hun website : www.wrakvissen.nl



 


Terug naar vorige pagina

ANDEREN LAZEN OOK