**KLAAR** Groeten uit Volendam

Groeten uit Volendam

Volendam heeft veel, heel veel. Goede zangers en zangeressen, historie, hartstocht, passie, een eigen F.C. Volendam en… nu ook een erg leuke hengelsportzaak. Na een lange tijd aan de waterkant te hebben doorgebracht op zowel zoet, als zout water heeft Johan Veerman op zaterdag 26 maart zijn eigen hengelsportzaak geopend om vanuit daar iedereen die dat wil te adviseren en te motiveren in zijn of haar hobby.

                       

Het assortiment is vrij breed opgezet met voor ieder wat wils in alle takken van de hengelsport. Na het neerzetten van dit geheel hoopt Johan met ondersteuning van zijn klanten de winkel te laten groeien naar een hoog niveau en gezellige ontmoetingsplek voor de sportvissers van Waterland en natuurlijk daarbuiten.

De merken die nu gevoerd worden zijn o.a. Shakespeare, Shimano, Spro, Albatros, Fox, Grauvell, R en E boilies, Arca, Midnight Moon en nog veel meer en daar komen er nog enkele bij op advies van de klanten. Ook heeft Johan enkele activiteiten in de maak zoals een jeugdviswedstrijd op 4 april en een roofviswedstrijd in het nieuwe seizoen. Mocht u eens in de buurt zijn bent u van harte welkom op de Sportlaan 10B in Volendam recht onder de zuid tribune van F.C. Volendam. Meer info op www.hengelsport-volendam.nl

                       


“Sfeervol en overzichtelijk…”

 


 

ANDEREN LAZEN OOK