**KLAAR**            Groepsreis \“Red Hot Sailfishing\”

Groepsreis “Red Hot Sailfishing”

Na een geslaagde eerste groepsreis organiseert Biggame visvakanties van 1 tot en met 10 november 2002 weer een groepsreis naar deze unieke bestemming aan de Pacifische kust in Mexico. U maakt kans op het vangen van een Sailfish, Yellowfin Tuna, Wahoo, Barracuda, Jacks en de explosieve Roosterfish.

                       



De aanbieding bestaat uit een 10 daagse reis met 8 overnachtingen in het 5 P hotel Riviera Beach te Ixtapa (logies inclusief ontbijt, 2 personen op een kamer), 5 dagen vissen = 8 uur vissen op een dag. Biggame of inshore vissen naar keuze. Er wordt gevist vanaf een Super Panga (met maximaal 2 vissers aan boord = grotere vangkans per persoon). Alle vismateriaal is aanwezig, o.a. Penn, Seeker, Rapala. Kosten slechts € 1.875, - per persoon*.

“Ziet er goed uit maar…..”
Extra wensen, zoals bijvoorbeeld een andere boot of alleen op de kamer? Geen probleem dat alles behoort tot de mogelijkheden en wordt gaarne met u doorgenomen.

               

                                       

                                                               

Indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding mail dan naar info@biggame.nl onder vermelding van “Red Hot Sailfishing” uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Wilt u extra informatie over de reis aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden en indien gewenst komen we bij u aan huis om de mogelijkheden van deze groepsreis te bespreken. Kijk voor meer info ook op www.biggame.nl

*Wij behouden ons het recht voor om de reissom te wijzigen indien wijzigingen in vervoerskosten, verschuldigde heffingen en toepasselijke wisselkoersen ons daartoe aanleiding geven.
www.biggame.nl , de startpagina voor al uw Big Game- en Sportvisvakanties. Tel: 0317-428 705 Mobiel: 06- 520 44 334 K.v.K.

 

 

ANDEREN LAZEN OOK