**KLAAR**              De               NAUTISCHE UNIE HUNFELD b.v.

De NAUTISCHE UNIE HUNFELD b.v.

Organiseert op zondag 2 oktober a.s. net als vorig jaar een echte roofviswedstrijd.

Vanaf 15-08-2005 kan men zich inschrijven bij: NAUTISCHE UNIE TEL: 0596614404 (tijdens kantooruren) J. STOKROOS TEL: 0596572734 (’s avonds)

U wordt ontvangen met een kop koffie met koek. Daarna kan men gaan traileren (vanaf 07.00 uur). Er is een trailerhelling beschikbaar (gratis). De wedstrijd begint op 09.00 uur en eindigt om 15.00 uur.

Na een boeiende wedstrijd is er een hapje en een drankje en weer een prachtige prijsuitreiking met als bootprijs een door EVIN beschikbaar gestelde MinnKota Maxxum 55T motor !!

Kijk op www.nautischeunie.nl voor de route en de keuze aan bb-motoren, visboten en allerlei handige accessoires voor het vissen vanuit de boot.

Inschrijfgeld: € 35,00 per boot.
Per boot moeten i.v.m. de veiligheid 2 deelnemers uitvaren.

Wij willen het succes van vorig jaar evenaren. Verslag van de wedstrijd met de winnaars wordt geplaatst op Total Fishing!

Hieronder het verslag van de wedstrijd van vorig jaar waar verschillende sportvissers niet konden meedoen vanwege een NKS wedstrijd die tegelijkertijd gehouden werd

Snoekbaarswedstrijd van het Noorden

Vorige week zondag (07-11-04) hebben 18 boten deelgenomen aan de snoekbaars-(koppel)wedstrijd van het Noorden. Helaas moesten vele N.K.S. deelnemers afhaken die ook graag mee hadden willen doen, want de N.K.S. had besloten om op deze datum een afgelaste wedstrijd in te halen.

Het mooie van deze wedstrijd was, dat behalve de “bootprijs” (de boot met de meeste gevangen vissen) je maar één prijs per persoon kon winnen. Dat houd dus in dat niet één iemand met b.v. vijf prijzen naar huis gaat, maar een ander ook kans heeft een prijs te winnen. Evin, M.D.S.I. en Kuperus hengelsport hadden voor een aantal leuke prijzen gezorgd om deze wedstrijd van het Noorden te stimuleren! Goede zaak.

Naar aanleiding van de verhitte discussie van de laatste tijd over het al dan niet in wedstrijdverband verantwoord vissen op extreem grote diepte, kunnen wij meedelen dat we op ons parcours een maximale diepte gevonden hebben van slechts ruim 6 meter en er naar mijn weten geen enkele vis is gesneuveld.

                       


“A. ten Buur en E. Jonkman werden winnaar van de bootprijs en een echte Evin-waardebon”

Ook werden er ook nog vele prijzen verloot, waarvoor je geen lootjes hoefde te kopen zodat iemand die niets ving ook nog wat kon winnen. De prijzen waren niet kinderachtig, zelfs bij de verloting zaten prijzen zoals dieptemeters en hengels.

Bij aankomst bij de Nautische Unie te Delfzijl kreeg een ieder koffie met koek en na het vissen weer een drankje en een broodje gehaktbal of worst. De knip kon dichtgelaten worden, waar maak je dit nog mee?

                       


De uitslag:

De “bootprijs” werd gewonnen door A.ten Buur en E.Jonkman, die in totaal 14 vissen vingen en wonnen hiermee een waardebon van 250 euro. De grootste snoekbaars werd gevangen door B.Reinten. (72,5 cm.) De grootste snoek werd gevangen door A.ten Buur. (68 cm.) De grootste baars werd gevangen door J. de Vries. (39,5 cm.)

De drie mannen met de grootste vis in elke soort kregen een grote beker (bokaal) en een dieptemeter.

                       


”B. Reinten wist de grootste snoekbaars veilig te landen”

Alle deelnemers waren zeer tevreden en hopen dat J.Stokroos die dit alles organiseerde uit naam van de Nautische Unie, het volgend jaar weer wil doen. Bij deze bedank ik hen, alle controleurs en alle andere sponsoren zoals o.a: M.D.S.I , E.V.I.N en Kuperus Hengelsport die het mogelijk maakten om deze snoekbaars wedstrijd te doen slagen.

Met vriendelijke groet, Edwin

 

 


ANDEREN LAZEN OOK