**KLAAR**            Cancun,              Isla Mujeres en Playa Holbox

Cancun, Isla Mujeres en Playa Holbox

Big game visvakanties biedt u dit jaar de mogelijkheid om te vissen in de Golf van Mexico, vanuit Cancun, Isla Mujeres of iets noordelijker rond Isla Holbox. Ook aan de Atlantische kant van Mexico werken zij samen met Ixtapa Sportfishing Charters.

Deze bestemmingen bevinden zich in de provincie Yucatan. Yucatan is bekend om de vele Maya bezienswaardigheden en prachtige natuur. Er zijn naast het vissen vele mogelijkheden om de vakantie onvergetelijk te maken. Zoals o.a.: het bezoeken van één van de vele Maya tempels, jungle tochten, duiken, snorkelen, zwemmen met dolfijnen, relaxen aan het strand of zwembad, het proeven van de Mexicaanse keuken en gemoedelijkheid. Kortom een bestemming waar ook voor uw partner, familie, vrienden voldoende is te doen.

Isla Holbox

                       

Is een maagdelijke bestemming ten noorden van Cancun. Het is een rustig vissersdorp met weinig toerisme. In de Mangroven van Playa Holbox vist u op o.a. Tarpon, Snook en Bonefish. Deze bestemming leent zich dan ook goed voor het vliegvissen. Maar uiteraard kunt u ook met uw spinhengel aan de slag. U verblijft in het Xaloc Resort. Een rustig 3 sterren hotel, inclusief zwembad, direct aan het strand. Uw kamer is een traditionele mexicaanse woning de “palapa”.

                       

Het beste visseizoen is van mei tot en met september. Vissen rond Isla Holbox is mogelijk vanaf 1.850, - Euro (op basis van 2 personen) incl 4 dagen vissen, 8 overnachtingen.

Cancun/Isla Mujeres

                       

Deze twee bekende visbestemmingen behoeven weinig uitleg. U kunt kiezen voor uw verblijf in het meer toeristische Cancun, met zijn vele restaurants, café‘s en winkels of u kunt kiezen voor het rustige eiland Isla Mujeres voor de kust van Cancun. De visserij bestaat voor beide locaties uit het vissen op o.a. de Atlantische Zeilvis, Blauwe en Witte Marlijn, Dorado, Wahoo en Barracuda. U heeft de keuze uit verschillende hotels en boten in Cancun en Isla Mujeres. Het beste visseizoen is in Cancun en Isla Mujeres van februari tot en met juni.Vissen in Cancun, Isla Mujeres kunt u bij Big gamevisvakanties al vanaf 1.950, - Euro (op basis van 4 personen) incl 4 dagen vissen en 7 overnachtingen in een 3 sterren hotel.

Voor meer info over 1 van de bestemmingen of voor een vrijblijvende offerte aanvraag: mail naar info@biggame.nl of bel 06-520 44 334.



 

ANDEREN LAZEN OOK