**KLAAR**            Bericht uit Zweden (1)                        Goedemorgen spor

Bericht uit Zweden (1)

Goedemorgen sportvrienden,

Het is maar weer eens gebleken, dat hoe goed je de zaken ook voorbereid er van alles mis kan gaan. We zouden dinsdag om 12.00 uur uit Nederland vertrekken maar na ongeveer 50 km bleek er iets mis met de remmen van de auto te zijn en moesten we terug.


Onderweg naar huis had John al een monteur gebeld welke direct kwam opdagen en na ongeveer een half uur konden we alsnog vertrekken. Ondertussen was het echter wel half drie en hadden we nog maar 8 uur de tijd om ons door 700 kilometer Duitsland te haasten en als je iets aan John kan overlaten is het wel haasten. We hebben gereden met snelheden welke je in Nederland direct je rijbewijs kosten en dat zelfs als er geen aanhanger achter je auto hangt.

Wat ons onderweg wel opviel is dat de Duitse automobilisten een stuk vriendelijker zijn geworden want vele toeterden naar ons en zwaaide als ze uiteindelijk opzij waren gegaan en wij ze inhaalden.

Uiteindelijk hebben we het dan toch nog op tijd gehaald en konden we met Ton en Albert, die er al geruime tijd waren, inschepen en vertrekken. Woensdag door Zweden een rustige rit en om twaalf uur waren we op de plaats van bestemming.

Het huis voldeed ruim aan onze verwachting en onze boot lag al snel op het water. Het weer deed me denken aan Ierland veel regen veel wind en ruim 8 graden, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben tot een uur of 7 gevist met als resultaat vier na-zwemmers en een klein snoekje.


                       


De boot lag al snel in het water om vast even te wennen

Vandaag gaan we met z’n vieren het water op en om ca. 12 uur komen Krijn en Liekele als laatste aan en zullen we met drie boten het water onveilig gaan maken, alleen wat het weerbericht betreft vrees ik het ergste, nee niet voor de snoeken maar voor ons.

Groeten uit Zweden en tot morgen!


ANDEREN LAZEN OOK