Karperevenement in de TT Hall Assen

Karperevenement in de TT Hall Assen
 
Van vrijdag 18 tot en met 20 december 2009 staat de TT Hall in Assen geheel in het teken van het karpervissen en kunnen karpervissers weer hun hart ophalen. De aanwezigheid van diverse topmerken uit binnen- en buitenland maken het aanbod van deze beurs compleet en wie graag zijn geliefde hobby wil uitoefenen, kan zich uitleven aan de ca. 2 hectare grote vijver bij de TT Hall, waar verschillende demonstraties plaatsvinden en viswedstrijden gehouden worden.

Back to Basic
CarpEvenTT zal zich voornamelijk richten op de basis van het karpervissen en heeft educatie hoog in het vaandel. Elk specialisme op karpergebied zal ruimschoots belicht worden door specialisten. Ook worden de jeugdige vissers niet vergeten; er zal een speciaal jeugdplein worden ingericht om de jonge vissers de mogelijkheid te geven meer te leren over de karper zelf, de omgeving waarin hij leeft en hoe hij te bevissen is.

Lezingen
Tijdens de beurs zullen verschillende bekende karpervissers lezingen geven waaronder Bob van den Meiracker, een echte veteraan in de karperwereld. Ook zullen Martijn Nederpel en Michiel Pilaar acte de présence geven tijdens CarpEvenTT. En wat dacht u van Rob Hughes? Hij is bekend als televisiepresentator van o.a. The Carp Show, Extreme Carp, Carpin On, The British Carp Angling Championships. Als klapper op de vuurpijl wordt er een mega aquarium geplaatst en gevuld met grote karpers!


Ondermeer lezingen van Rob Hughes, bekend als televisiepresentator van ondermeer The Carp Show.

CarpEvenTT is drie dagen geopend:

     
  • vrijdag 18 december (11.00 - 21.00 uur),
  •  
  • zaterdag 19 december (10.00 - 18.00 uur),
  •  
  • en zondag 20 december (10.00 - 18.00 uur).

De entreeprijs voor alle personen vanaf 12 jaar bedraagt 9,- Euro, kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 4,- Euro en kinderen tot 6 jaar hebben gratis entree (mits onder begeleiding).

Karperliefhebbers die op de hoogte wensen te blijven van het laatste nieuws en meer informatie willen ontvangen over CarpEvenTT, kunnen kijken op www.carpeventt.nl of bellen naar 0592 - 30 40 80.