image description

Karper- en roofvissers treffen elkaar op Hengelsport- en Botenbeurs

Hengelsport- en Botenbeurs   

Karper- en roofvissers treffen elkaar op Hengelsport- en Botenbeurs

De Hengelsport- en Botenbeurs reserveert met Carpsquare opnieuw een flink deel van de beursvloer van de Jaarbeurs-hallen voor het karpervissen in al haar facetten. 

Bestel nu je entree kaarten online met 25% korting en 50% korting op uw parkeer ticket en maak tevens kans op de een van de 5 BEET magazine abonnementen en een goodiebag ter waarde van 100 euro!

Ook de liefhebbers van het vissen op roofvis komen op de Hengelsport- en Botenbeurs volledig aan hun trekken. De nieuwste materialen, uitleg over vistechnieken, een keur aan reisbestemmingen, interessante presentaties, als roofvisser en karpervisser moet je 1, 2 of 3 december gewoon een bezoek brengen aan deze beurs. Hieronder vind je een klein gedeelte van het beschikbare nieuws.

CG Baits
Wil jij nu al kennis maken met de nieuwe boilie voor komend jaar van CG Baits? 

Een boilie op basis van tunameel en indian spices, een geëxtraheerde basismix, yeast, gemalen zaden, tuna olie, liquid tuna, betaine hcl, boterzuur, indian spicy flavour en lmps sweetner.

Met zijn in eerste instantie zoete smaak, volgt er een explosie van smaakstoffen met een pittig karakter. Website: www.cgbaits.nl

Leonard Sports
Uiteraard neemt Leonard Sports een grote collectie Sportex hengels mee naar de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Naast een serie die er traditioneel uitziet komt er ook een Paragon Carp ‘Old School’ met een gedeeld handvat van natuurkurk. De hele serie heeft een mooie parabolische actie en tijdens de dril buigt de hengel door tot in de handgreep.

De Sportex DNA Carp is gebouwd op een nieuw ontwikkelde blank gemaakt van high-performance carbon uit Japan.

Dit carbon geeft de blank een enorme herstelcapaciteit waardoor er eenvoudig verre en precieze worpen mogelijk zijn. Website: www.leonardsports.nl

Fox
Fox heeft dit jaar een aantal ‘eye catchers’ als het gaat om karpermaterialen.

Fox zal onder andere de gloednieuwe RX+ beetmelders meebrengen naar de beurs, deze beetmelders zijn zonder twijfel het neusje van de zalm als het gaat om beetindicatie. Natuurlijk geven de consultants van Fox uitgebreid uitleg over de functies van de RX+ sets. Website: www.foxint.com

Cordes Travel
Veel vissers denken dat Cordes Travel alleen voor de zeevissers actief is, maar niets is minder waar, er zijn ook bestemmingen voor het roofvissen, ijsvissen en zelfs vliegvissen.

Vlieg naar Vancouver in Canada en ga daar vissen op de sterkste zoetwatervis ter wereld, de steur. Klaas van der Eerden was in samenwerking met Cordes Travel daar voor opnames van het programma Big Fish Klaas, zij hadden daar ook een supervangst.

Website: www.cordestravel.nl.

Fox Rage
De roofvisser kan zijn ogen uitkijken bij de stand van Fox Rage. Het volledige team van Fox Rage zal klaar staan om uitleg en demonstraties te geven over de nieuwste materialen. Natuurlijk is ook dit jaar de waterbak weer aanwezig om al het kunstaas in te demonstreren.

Een van de toppers voor het nieuwe jaar is de Slick Shad, een top aasje voor de snoekbaarzen. Website: www.foxrage.com

Wat nog meer?
Uiteraard is er nog veel meer te doen en te zien op de Hengelsport- en Botenbeurs. Dagelijks worden er twintig goodiebags t.w.v. € 75,- uitgereikt aan willekeurige bezoekers. Elke bezoeker maakt ook elke dag kans op € 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs.

Vele voordelen online kaartverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2017 
Bestelt u uw ticket online, dan profiteert u van vele voordelen. Op een online ticket bespaart u maar liefst 3 euro én u maakt kans op een visreis voor vier personen naar Noorwegen t.w.v. € 3000,- (aangeboden door CordesTravel en PENN).

Daarnaast kunt u online profiteren van een fikse korting (50%) op een parkeerkaart. Mensen die voor 1 december online hun tickets bestellen, maken daarnaast ook kans op een Yam-rubberboot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850,-!

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten: 
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur 
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis. • Online parkeerkaart met 50% korting.
• 160 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa 

Belangrijke websites: www.carpsquare.nl en www.hengelsportbeurzen.nl.
Belangrijke Facebookpagina’s: Carpsquare, Predatorsquare en Hengelsport- en Visbotenbeurs.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -