Kantsnoek! (deel 100)

Kantsnoek! (deel 100) 

Door Sjak Kroet

Het is zondagochtend 1 februari en na lang wikken en wegen ben ik er voor mezelf helemaal uit! Vandaag is het een mooi moment om terug te kijken op het schrijven van Kantsnoek! en het beëindigen daarvan want 100 delen is ook 100%.

Goed, het is nooit het juiste moment om ergens mee te stoppen wat je heel graag doet maar deze reeks is wat mij betreft klaar, de cirkel is rond!


Natuurlijk stop ik ‘never nooit’ met snoekvissen want deze passie zit tot op het bot in mijn gestel en daar kom je volgens mij ook nooit meer vanaf haha.


Al een hele stoot terug is mijn passie voor snoek heel leuk in ene pagina samengevat door de redactie van de Beet!

Jaren later ben ik ook nog door Sjoerd Beljaars geïnterviewd voor het visblad Rovers, wat super leuk was en toen heel mooi in de rubriek 'vraag en antwoord' is gepubliceerd.

Met het schrijven van Kantsnoek!, in goede samenwerking met de reactie van Total Fishing, is deze passie voor snoek de laatste jaren heel mooi in beeld gebracht en zal het vooral voor de volgers van Kantsnoek! jammer zijn dat het helaas stop!

Goed, niets is voor altijd en Total Fishing heeft de lezers genoeg andere zeer leuke artikelen te bieden en blijft zeker prima leesvoer.

Je kunt natuurlijk zelf ook nog altijd terugkijken in de rubriek op de website waar alles te lezen blijft en wie weet duikt deze snoekvisser wel weer elders op, of tref je me zomaar aan de waterkant!

Voor nu zeg ik: Blijf vooral lekker vissen, denk aan je gedragscode en behandel je gevangen vissen met respect, zet ze terug!

Vast bedankt!
Sjak Kroet.


 
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Speed of Slowmotion: deel 2
Willem Moorman -