Kampioenen op Hengelsport- en Botenbeurs 2015

Persbericht Persbericht Hengelsport- en Botenbeurs 2015

Kampioenen op Hengelsport- en Botenbeurs 2015

De kersverse kampioenen van de World Carps Classic 2015, de meervoudig winnaars van de World Predator Tour en anderen kampioenen zijn drie dagen aanwezig tijdens Carpsquare en de Hengelsport- en Botenbeurs op vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Het lezingenprogramma is overvol. Naast al het materiaal en boten is er dus ook veel informatie te halen over sportvissen op de Hengelsport- en Botenbeurs.

De Nederlanders Hans Sissingh en Mattie Curfs streden samen met Laryssa Switlyk namens het Amerikaanse Carp Connections en wonnen het internationale toptoernooi, gehouden op Lac de Madine in Frankrijk.



Tijdens Carpsquare is het kampioensteam alle dagen aanwezig op de stand van Carp Connections. Daar vertellen ze graag meer over hun avonturen tijdens de World Carp Classic 2015.

Ook MAVER/Zammataro presenteert hun kampioensteam op hun stand op de Hengelsport- en Botenbeurs 2015.

Het team is dit jaar Nederlands Kampioen zoetwatervissen voor korpsen geworden.

Coppens en Staverman
Andere kampioenen op de Hengelsport- en Botenbeurs zijn Luc Coppens en Jeremy Staverman. Zij wonnen dit jaar opnieuw de World Predator Tour, waarmee zij hun grote klasse nog eens dik onderstreepten.

Zij zijn te vinden op de stand van Westin, waar zij graag vertellen over hun ervaringen en het kunstaas en de hengels van Westin.

Lezingen
Het lezingenprogramma is dit jaar gevuld met een mooi vol programma met voor elk wat wils. Op elk van de drie dagen nemen vele 'cracks' diverse visserijen onder de loep.

 

Op Carpsquare vertellen onder andere Michiel Pilaar, Pieter van de Werfhorst, Marco Kraal, John Caeyers en Alben Zantinge over hun specifieke technieken.

 

Maar ook over onder andere witvissen, snoekvissen, vliegvissen, streetfishing, zeebaars- en barbeelvissen staan er diverse lezingen op het programma in de lezingenzaal en op de stand van Total Fishing.

Specialisten zoals Joop Folkers, Leon Haenen en Peter Negerman doen bijvoorbeeld hun verhaal over respectievelijk de zeebaars, de barbeel en de forel.

Vele winacties op Facebook
Op de Facebookpagina van de Hengelsport- en Botenbeurs is er momenteel kans op een aas- en voerpakket van LFT!

Deze prijs wordt aangeboden door standhouder Leonard Sports.

Via de Facebookpagina van Carpsquare zijn Edges karperpakketten van Fox Int Benelux te winnen.

Bekijk en ‘like’ dus regelmatig de Facebookpagina’s van de Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare, want iedereen kan zomaar in de prijzen vallen.

Zo is hier de winnaar van de vorige Facebookactie, een zeevisset van Paddy Hengelsport, te zien.

Wie de beurs bezoekt, doet er goed aan de entree- en parkeerkaarten online mét korting aan te schaffen. Dat scheelt bovendien lang wachten bij de entree.


Hengelsport- en Botenbeurs 2015

Waar: Jaarbeurs Utrecht.
Wanneer: vrijdag 30 oktober t/m zondag 1 november 2015.
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur.
Entree: € 10,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten). En een parkeerkaart kunt u online bestellen voor 8,00. Entreekaarten kosten  € 13,- p.p. aan de kassa. Online tickets kan u hier bestellen.
Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Belangrijke websites:
www.hengelsportbeurzen.nl  
www.carpsquare.nl  

Belangrijke Facebookpagina’s:
Hengelsport- en Botenbeurs  
Carpsquare    
Bekijk hier de sfeerimpressie van de Hengelsport- en Botenbeurs editie 2013:

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -