image description

Jordy van Loo treedt toe tot Team Rozemeijer

Team Rozemeijer krijgt een uitbreiding en wel in de persoon van Jordy van Loon. Jordy is een fanatieke roofvisser en dat past perfect in het Rozemeijer team. 

Hier een korte introductie van Jordy zelf:

"Mijn naam is Jordy van Loo. Ik ben geboren op 27 – 08 - 1996 en woon in Elburg. Sinds dat ik twaalf jaar oud was ben ik helemaal verslingerd geraakt in het sportvissen. Al snel werd de voorkeur gelegd bij het roofvissen op baars en snoek. Struinend peuterde ik de slootjes, stadswateren en havens in mijn buurt helemaal uit. Vanuit deze aanpak kwam ik uit bij een van mijn favoriete bezigheden: streetfishing. Tegenwoordig vind ik het erg leuk om heel Nederland door te reizen op zoek naar de gaafste urban locaties om daar vis te vangen met de dropshot- en jigtechniek. Ook ga ik zo nu en dan graag vanuit de boot vissen op jacht naar zo groot mogelijke snoek, baars en snoekbaars."


Voorkeur roofvis: baars en snoek.
 

Voorkeur techniek: extreem trage dropshot- en jigtechniek. Werpen met groot aas op snoek vanuit de boot.

Team Rozemeijer laat weten waarom Jordy zo goed bij het team zou passen:
“Op beurzen en demodagen kwam Jordy altijd even een praatje maken. Vanaf het begin was er wel een klik. Daarnaast is Rozemeijer een merk dat alles zelf ontwikkelt en z’n eigen “look qua producten en verpakkingen maakt”. Dat kost tijd en unieke ideeën of verbeteringen liggen niet zomaar ergens op een plankje! Alle teamleden denken daar over na en hebben allen hun inbreng in de Rozemeijer producten. Jordy past daar met zijn manier van denken over producten, het testen ervan en eventuele verbeteringen, perfect bij."
 
"We zien Jordy dan ook als een fijne aanwinst in ons team en willen graag met Jordy de samenwerking aangaan.”
 
Dat Rozemeijer het goed doet blijkt uit de stabiele afname van hun producten. En dat is ook niet gek. Het RSHS 360 systeem (roterende dreggen) is een unieke uitvinding geweest op het kunstaas. Echter sinds afgelopen jaar zit dit systeem ook op de stingers en doodaastakels van Rozemeijer. Ook hier is weer goed over nagedacht en… het blijkt een echte verbetering. Aan alles zie je dat producten een herkenbare uitstraling hebben, die niet te vergelijken is met andere merken en dat is toch knap van een 100% Nederlands merk!

Website: www.rozemeijer.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Rivier in het vizier nr. 334
rudy.van.duijnhoven -
image description
Informatie en producten op Roven.nl
rudy.van.duijnhoven -