Jeugdwedstrijd CarpEvenTT 2011

Persbericht CarpEvenTT 2011

klik om naar de website te gaan

Jeugdwedstrijd CarpEvenTT 2011

Ben jij 16 jaar of jonger en vis je graag op karper? Wil je bekende vissers ontmoeten tijdens CarpEvenTT 2011? Dan is de jeugdwedstrijd iets voor jou!

Tijdens CarpEvenTT 2011 wordt net als in 2010 speciaal voor de jeugd een karperwedstrijd georganiseerd. Op vrijdag 28 oktober start de wedstrijd en het programma duurt tot in de middag van zondag 30 oktober. Er wordt dus ‘s nachts doorgevist! De wedstrijd wordt gehouden op het privé-water naast de TT hall Assen. Er zijn dit jaar hele mooie prijzen te winnen van het Engelse topmerk Wychwood:

1e prijs: Tent
2e prijs: Landingsnet
3e prijs: Onthakingsmat

Voor elke deelnemer wordt een pakket aangeboden met aas van KGB Baits en materiaal van Fox en Rig Solutions. Verder is voor de zondag een boeiend programma samengesteld op de karperbeurs. Het evenement zal worden begeleid door ervaren karpervissers van de Karper Studiegroep Nederland (KSN) en van het team KGB Baits. Bekende vissers, zoals Bart van Bezouw, Piet Vogel en Mark Noorman, zullen aanwezig zijn. Het programma voor het weekend ziet er in grote lijnen als volgt uit:

     
  • Vrijdag 28 oktober: verzamelen 15.00-15.30 uur bij TT hal
  •  
  • Zaterdag 29 oktober: wedstrijd, in de avond diner in TT hal
  •  
  • Zondag 30 oktober: programma in TT hal, prijsuitreiking om 15.00 uur

Wil je meedoen? Meld je dan aan vóór 1 oktober 2011! Stuur een e-mail met je naam, je leeftijd en vertel over hoe jouw visserij eruit ziet. Stuur je e-mail, samen met een foto van jezelf met een mooie vangst naar: carpeventt@hotmail.com

Uit de aanmeldingen zullen 6 deelnemers worden geselecteerd voor de Jeugdwedstrijd. Denk er wel om dat iedere deelnemer toestemming moet hebben van zijn of haar ouders. Ook moet je zelf zorgen voor vervoer naar Assen en zorgen dat je zondag weer opgehaald wordt.

De 6 geselecteerde deelnemers zullen persoonlijk bericht ontvangen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Ik hoop je te zien tijdens CarpEvenTT 2011 in Assen!

Daniël van Dijk
Jeugdwedstrijd CarpEvenT

Wilt u op de hoogte blijven van wat er speelt rondom de beurs, kijk vooral op de website www.carpeventt.nl.  Daar kunt u zich ook aanmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

klik om naar de website te gaan