image description

Jeugdcursus Omgaan met snoek

Visdeal  

Jeugdcursus Omgaan met snoek  

Visdeal heeft weer een leuke deal online staan voor de jonge sportvissers onder ons: een jeugdcursus Omgaan met snoek.

In een ochtend krijg je als jeugdvisser uitleg over het benodigde onthaakmateriaal, kieuwgreep en ontvang je een goodiebag met al het benodigde onthaakmateriaal plus geschikt kunstaas!


Visdeal Jeugdcursus Omgaan met snoek

Snoek is een tot de verbeelding sprekende vangst en een geliefde prooi voor veel jonge sportvissers. Een belangrijk onderdeel van het vissen op snoek is natuurlijk het correct toepassen van de kieuwgreep en het veilig onthaken van de vangst. Maar met ruim 700 tanden en bovendien een stuk kunstaas met scherpe dreggen in de bek is dit niet zonder risico.

Niet alle jonge vissers hebben een vissende vader, oom of buurman die hen wegwijs kunnen maken in het veilig behandelen van de gevangen snoek. Visdeal organiseert daarom de jeugdcursus Omgaan met snoek, waarin jonge sportvissers onder professionele begeleiding correct leren hoe je de kieuwgreep toepast, welke onthaaktangen niet in je arsenaal mogen ontbreken en hoe je deze het best kunt gebruiken.

Bovendien ontvangen alle deelnemers een goed gevulde goodiebag met hierin topkwaliteit onthaaktangen, een kniptang, stalen onderlijntjes, kunstaas en nog meer! Hiermee beschik je als beginnend roofvisser direct over het geschikte onthaakmateriaal voor je roofvisavonturen. 

<Klik hier om je in te schrijven!> Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Alex (alex@visdeal.eu) of bellen op 030 254 4622

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De winterpolder, op zoek naar adrenaline: Deel 4
Willem Moorman -
image description
Geniale Spro Kayak en meer
Willem Moorman -
image description
Kantsnoek 138
Willem Moorman -