image description

Jeugdboot Sharkatag 2018

Sharkatag  

Jeugdboot Sharkatag 2018  

Al enkele jaren kennen wij ook in Nederland het evenement Sharkatag.

Het door sportvisserij Nederland georganiseerd evenement is inmiddels uitgegroeid tot een spectaculaire happening waar veel vissers hun eerste haai weten te vangen. 

Sharkatag is een evenement waaraan sportvissers hun steentje bij kunnen dragen aan het onderzoek naar haaien. De deelnemers gaan de zee op met bevoegde schippers met als doel zoveel mogelijk haaien te vangen en te voorzien van een merkje of gemerkte haaien terug te vangen. 

Door het verzamelen en analyseren van deze gegevens komt waardevolle informatie aan het licht die gebruikt kan worden om een beeld te krijgen van de haaienpopulatie, hun gedrag en verspreiding. Dit kan gebruikt worden om de haaien een beschermde status te geven.  

Jeugdboot!
Ook dit jaar vaart de jeugdboot weer. Zaterdag 21 juli hijsen we de zeilen. De jeugdboot vaart speciaal voor de jeugd, ouders mogen hier dus niet opstappen. De kosten bedragen €40,00 p.p..

Alle materialen die nodig zijn voor het vissen op haai, van hengel tot aas, worden verzorgd. Ervaring is niet nodig, jullie worden begeleid door vissers die exact weten hoe je de meeste kans maakt om een haai te vangen.

Lijkt het je leuk om mee te doen, schrijf je dan snel in vis info@dutchfishingstuff.nl  De plaatsen zijn beperkt!

Team de jeugdboot

ANDEREN LAZEN OOK

image description
IJsland 2020 voor de prijs van 2019!
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 358
Willem Moorman -
image description
De Hengelsport Westland bokaal
Willem Moorman -