Jakub Vagner versterkt team D.A.M

Persbericht D.A.M.
 

Jakub Vagner versterkt team D.A.M

Wereld-bekende hengelsporter en tv-persoonlijkheid Jakub Vagner maakt vanaf heden deel uit van het sterk groeiende Hengelsport merk D.A.M.
 
Jakub die naast zijn tv-activiteiten ook actief is als auteur, fotograaf en houder is van vier IGFA records, zal zijn naam verbinden aan het nieuwe Madcat-meervalprogramma. 
 
Zijn ruime ervaring, kunde en kennis zal de drijvende kracht worden achter de talrijke producten in dit meerval assortiment.
 
Verder zal Jakub zich actief bezighouden met de ontwikkeling van het molen/reel merk Quick, roofvismerk Effzett en het karpermerk Madcarp. Tijdens de komende EFTTEX beurs in Brussel zal de officiele aankondiging van deze samenwerking plaatsvinden op de D.A.M. stand (E16)
 
Jakub zegt: :” Ik heb niet lang nagedacht over deze samenwerking met D.A.M. Ik ken dit merk al vanaf mijn kinderjaren. Je zou kunnen zeggen dat het gedeeltelijk sentiment is. Ik zie het ook als een uitdaging om onderdeel te zijn van het sterk groeiende Madcat-meerval assortiment. 
 

Houd Madcat in de gaten...
 
We zien allen de enorme potentie achter dit merk. De meervalvisserij maakt een enorme ontwikkeling door. Met MADCAT zullen we een belangrijke rol gaan spelen. Ik kijk er naar uit om met de product- en marketingmensen van D.A.M. samen te werken en dit avontuur aan te gaan."
 
D.A.M. general manager Jesper Bach Sorensen zegt: ”We zijn erg trots op het feit dat Jakub ons team komt versterken. Zijn ruime ervaring en kunde kan ons helpen om D.A.M. met al zijn submerken naar een nog hoger niveau te tillen. 
 
Uiteraard krijgen we veel feedback van al onze fieldtesters. Maar we kunnen gerust stellen dat Jakub een uitzonderlijke rol zal gaan spelen. We hebben grootse plannen en we zijn er zeker van dat Jakub ons hierin kan helpen. Houd Madcat maar goed in de gaten!"


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -