ITT ‘Shadilacs’ voor het verticalen

klik om naar de website te gaanITT ‘Shadilacs’ voor het verticalen

Een fraaie hengelserie van ITT heet ‘Provoker Shadilac’. Hierin tref je zowel verticaal- als spinhengeluitvoeringen. De verticaalstokjes zijn één- of tweedelig en meten 190 of 200 centimeter. De Shadilacs zijn licht van gewicht en hebben een snelle, maar wel parabolische actie in de gevoelige blank. 

De werpgewichten lopen uiteen van 12-20 gram tot 15-30 gram en dat zijn niet voor niets in hoofdlijnen de twee gewichtsbereiken waarmee in de praktijk het meest wordt geverticaald. Kun je er dan alleen mee
verticalen? Nee, ook licht spinvissen of licht jerkbaiten is goed te doen
met de Shadilacs.


 
Alle Salmo en ITT-producten zullen te zien zijn op de Fair for Lure & Fly 2010, die in het weekend van 4 en 5 september a.s. plaatsvindt op het Eiland van Maurik en een deel van de producten zal naar verwachting ook in de praktijk actief getoond worden.

Kijk voor meer informatie op de site www.itt-international.com waar je alle ITT en Salmo producten tegenkomt, alsmede video’s en het weblog van Bertus Rozemeijer.

Voor het actuele programma, informatie over de standhouders, toegangsprijzen, bereikbaarheid etc. van de Fair for Lure & Fly, kunt u terecht op www.hengelsporthuis.com