image description

IRIS, the Boss is hier

SPRO  

IRIS, the Boss is hier   

Voor 2018 voegt SPRO een bijzondere en exclusieve softbait toe aan de populaire IRIS-serie. 

Meteen zal je één ding opvallen: de staart. Zit ie niet op z’n kop? Het antwoord is zeker nee, maar we kunnen ons voorstellen dat het even wennen is. Tenslotte is er nooit eerder zo'n shad ontworpen… dus daar kan de wenkbrauw van een kritische softbait-visser wel eens van gaan stijgen.


Schitterende softbait die met name op snoek hoge ogen zal gaan gooien.

Uiteraard hebben we deze shad, die totaal door SPRO zelf 'in-house' ontwikkeld en ontworpen is, grondig op en aan het water uitgeprobeerd en meteen viel de sterk flankende actie op. 

En daarmee hebben we de ervaring dat deze een enorme aantrekkingskracht heeft op snoek. Enfin, beoordeel de actie zelf in onderstaande video...

Uitgangspunt bij het maken van deze shad was om de ultieme softbait voor de snoekvisserij te maken, waarbij actie, attractie en ook duurzaamheid centraal staan. 

Bijkomend voordeel van het staartontwerp is trouwens dat bij het gebruik van een takel aan de onderzijde, de dreg minder snel in de war komt met de staart.


PFC’er Kellen pakte deze kouwe killer hartje winter op een doorgaans niet zo winters kunstaas.

The Boss komt in acht vette designs en zijn naast het relief, voorzien van de inmiddels bekende ‘oversized’ IRIS-ogen. In drie verschillende maten: 12cm (17gr), 15cm (33gr) en 18cm (53gr).


Vanaf nu verkrijgbaar in winkels.

Het overzicht aan kleuren vind je hier.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 97
Willem Moorman -
image description
Gezien bij… Bigstreamers.com + filmpje
Willem Moorman -
image description
Met elektronische ontsteking
Willem Moorman -