Invincible Products

Invincible Products

Aan de Fair for Lure & Fly die in het weekend van 26 en 27 september a.s. gelijktijdig met het evenement Zeehengelsport Totaal wordt gehouden op het terrein van de Marina in Stellendam, zal ook worden deelgenomen door Invincible Products.

Dit nog jonge bedrijf onder leiding van Vincent Boersma houdt zich bezig met de ontwikkeling van vangstverbeterende producten voor het vissen op roofvis. Invincible Products is voortdurend op zoek naar bestaande kwaliteitsproducten en maakt deze beter toegankelijk voor de gespecialiseerde visser.

De letterlijke betekenis die Invincible Products aan het woord ‘Invincible’ toeschrijft is ‘onverbeterlijke. Absoluut niet te verwarren met arrogantie, maar uit te leggen naar het streven om producten te leveren die niet meer voor verbetering vatbaar zijn. Invincible Products daagt de sportvisser uit om zelf te bepalen of deze leverancier daarin is geslaagd…

Invincible Products komt naar Stellendam met o.a. de volgende producten:



Invincible Roofvishaken
Invincible Products heeft diverse haken uitvoerig getest en bepaalde types geselecteerd die betrouwbaar zijn gebleken. Deze roofvishaken voldoen aan alle eisen qua sterkte en scherpte die nodig zijn voor het vissen op roofvis. De weerhaak is klein, waardoor de haak goed penetreert en de vis na de vangst gemakkelijk kan worden onthaakt.



Invincible Balanced Jigging System
Het ultieme balansgewicht dat op elke roofvishengel toepasbaar is en mee helpt de juiste balans te vinden, waardoor de hengel veel langer en intensiever kan worden gehanteerd, zonder dat  vermoeidheidsverschijnselen optreden.



Invincible Wire Leaders

Deze spinstangen met spiraalsluiting zijn met veel toewijding en vakmanschap gemaakt van de beste kwaliteit verenstaaldraad. Het kunstaas kan worden bevestigd doormiddel van het openen en sluiten van een spiraalsluiting. Dit is door de jaren heen een zeer betrouwbare en gemakkelijke sluiting gebleken. Invincible Wire Leaders zijn oersterk, zeer gebruiksvriendelijk en weer recht te buigen na een vangst. De Invincible Wire Leader kan gebruikt worden voor het werpend- slepend- en verticaalvissen op roofvis.



Invincible Jigheads
Zoals bekend is lood een schadelijke stof voor het milieu en de mens. Daarom heeft Invincible Products gezocht naar een loodvervanger. Voorlopig resultaat zijn deze loodvrije jigkoppen, die werden ontworpen voor het werpend- en verticaalvissen op (zee)baars, snoekbaars en snoek. In combinatie met een stuk zacht kunstaas, vormen deze Invincible Jigheads een geducht wapen.Loodvrije jigkoppen kunnen in de toekomst in vele varianten door Invincible Products worden geleverd

Invincible Products is (op dit moment) bereikbaar via het volgende emailadres: VraagHet@InvincibleProducts.nl

Op de stand van Invincible Products op de Fair for Lure & Fly liggen voor geïnteresseerde sportvissers klantgegevens-formulieren klaar om ingevuld te worden. Wie de moeite neemt om een dergelijk formulier in te vullen, doet automatisch mee aan de verlotingsactie, waarbij (per beursdag) een assortiment Invincible producten wordt verloot.

Kijk voor actuele informatie over de Fair for Lure & Fly en de beurs Zeehengelsport Totaal op
www.hengelsporthuis.com

                        

 

 



ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -