image description

IJsland op groen

Eindelijk, Nederland heeft IJsland op groen gezet, maar Nederlanders en Belgen waren al sinds een paar weken welkom in IJsland via Cordes Travel. Er waren wel wat eisen en er zijn wat kleine regels, maar men kon gewoon naar IJsland en men kan alle dagen vissen.

Het klopt niet dat je zomaar naar IJsland kan als je gevaccineerd bent, dat is niet voldoende, er komt meer bij kijken, maar geen zorgen wij zorgen dat onze gasten de juiste informatie krijgen.

Heel veel groepen zijn omgeboekt van 2020 naar 2021 en inmiddels ook een groot deel naar 2022. We hebben voor dit jaar nog een paar huisjes vrij, maar ook 2022 is al bijna volgeboekt, dus wil je dit jaar of volgend jaar, mail dan heel snel. In 2020 niet op visreis en omgeboekt naar 2022, ga dan dit jaar nog even lekker naar IJsland, 99% garantie op een meter-kabeljauw. Op onze website kun je bij de “Vangstberichten”  de eerste vangsten van onze groepen in IJsland al zien.

Bij Cordes Travel geen 6 dagen vissen maar 9 dagen volle dagen vissen en dat voor vaak een goedkopere prijs. Geen extra kosten voor vluchten, extra kosten voor een zeekaart, geen extra kosten voor de huurauto en ga zo maar door, eerlijke open en duidelijke prijzen, daar houden wij van. Incl. in onze prijs: de vliegtickets, bagage, transfer, huis, boot, zeekaart, bootverzekering, huurauto voor de hele periode, 20kg vis (zelf fileren) en 1x hotelovernachting op de terugreis. Een complete prijs dus en daar gaat het om, gewoon eerlijk en duidelijk, alle prijzen staan op de website.

We hebben al twee groepen uit Nederland in IJsland gehad en alles verliep zonder problemen, alles dik in orde en gewoon kunnen gaan vissen. De vis zit er volop, daar geen zorgen, je kunt de hele dag volop vis vangen als je wil, doel is om die grote eruit tussenuit te halen. Ook met klein kunstaas en een ultra-lichte hengel is de visserij daar geweldig. Is er eens een dagje veel wind, dan rij je met de huurauto een rondje door het mooie IJsland en breng je een bezoek aan de waterval Dynjandi.

Wil je dus gewoon eens heel veel kabeljauw vangen met 99% kans op een kabeljauw van een meter, niet zoeken naar stekken, maar gewoon lekker de hele dag door vis vangen. Stekken die al op 5 minuten vd accommodatie liggen en grote stabiele boten waar je lekker kunt zitten en met kajuit, dan is IJsland gewoon de juiste bestemming voor jullie. Oh en je hebt geen vaarbewijs nodig om de boot te mogen varen !

Kijk op de website voor alle huisjes in Sudavik en Bolungarvik en alle prijzen.

Accommodaties IJsland Westfjord

Vragen of een vrijblijvende prijsopgaaf: www.cordestravel.nl