image description

Ierland specialist BBI Travel vernieuwt hengelsport aanbod

In 1963 begon reisorganisatie BBI Travel met de organisatie van reizen naar Ierland en heeft de afgelopen 57 jaar een reputatie als échte Ierland-specialist opgebouwd. Maar de vraag en zeker ook het aanbod, veranderd sterk.

BBI Travel realiseert zich dat de enorme schat aan kennis van grote toegevoegde waard kan zijn voor Ierlandgangers. Met het voortdurend veranderende aanbod heeft BBI de kans, om als echte specialist, de markt te bedienen met een zich steeds vernieuwend reisaanbod.


Ierland vakantiespecialist zoekt met nieuwe productmanager haar roots met nieuwe hengelsportreizen op

Nieuwe product manager Ierland: Stephanie Groenwold

Met oog op productvernieuwing en het beter kunnen inspelen op het steeds veranderende vraag en aanbod patroon heeft Stephanie Groenwold de functie van productmanager voor Ierland van Fred Falkena overgenomen, die zich nu op de bestemmingen IJsland en Canada zal concentreren.

Stephanie is reeds enkele jaren voor BBI Travel actief en ziet in haar nieuwe taak een uitdaging om de opgebouwde reputatie als Ierland specialist te blijven waarmaken, door o.a. nieuwe reisproducten samen te stellen en successen uit het verleden nieuw leven in te blazen. Zo zullen o.a. ook hengelsportreizen, waar BBI Travel in 1963 ooit mee begon, ook weer meer aandacht krijgen.

Pierre Bronsgeest, adviseur sportvissen

Ter aanvulling op de reeds aanwezige hengelsportkennis is contact gezocht met Pierre Bronsgeest. Pierre heeft in de sportvisserij een enorme reputatie. Hij werkte 23 jaar als hoofdredacteur van Beet Sportvismagazine en is één van de weinige ‘goudenspelders’ van Sportvisserij Nederland.

In zijn rol als adviseur zal Pierre niet alleen zijn kennis voor Ierland, maar ook IJsland, Noorwegen, Zweden en Canada gebruiken. BBI Travel directeur Henk van der Kooi: ‘Ik ben er trots op dat we Pierre als adviseur hebben kunnen binnenhalen, hij is één van de grootste kenners, die er rondloopt op gebied van de hengelsport.’

Nieuw event: King’s Classic

In het kader van de vernieuwingen heeft BBI Travel in de aanloop naar het 60e jubileumjaar een nieuw en groots, maar vooral ook goed hengelsportevenement gepland. In augustus 2020 zal de eerste editie van de BBI Travel King’s Classic gevist gaan worden. Zoals in eerdere jaren bij andere hengelsportevenementen neemt BBI Travel het reisdeel van het evenement voor zijn rekening en zal Pierre Bronsgeest met zijn team de viscompetitie voor zijn rekening nemen. De wedstrijd zal worden gevist van 31 augustus t/m 3 september 2020 en Ballinamore in co. Leitrim zal het centrum vormen van deze 4- daagse nu al legendarisch te noemen witviswedstrijd.

BBI Travel                    

BBI Travel is reeds 57 jaar Ierland specialist en een van de oudste reisorganisaties in Nederland. Het vakantieaanbod omvat naast Ierland ook de bestemmingen IJsland, Scandinavië en Canada. Tevens is BBI Travel generaal agent van rederij Hurtigruten, organisator van zeereizen langs de kust van Noorwegen, Spitsbergen, Groenland en Antarctica.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Pielen In Zwolle!
Willem Moorman -
image description
Als de vogeltjes fluiten, willen wij naar buiten.
Willem Moorman -