Huur een complete visboot en geef jezelf de vrijheid!

Huur een complete visboot en geef jezelf de vrijheid!

We kunnen gerust stellen dat Nederland over zeer veel schitterend viswater beschikt. Voor iedere visser is er wel een specifiek water te vinden waar men zijn favoriete visserij kan beoefenen.

Deze wateren zijn op vele manieren te bevissen, maar voor veel vissers blijft het bij een hengeltje uitgooien vanaf de kant. Vanuit de boot, kano of bellyboat is er nóg meer plezier te beleven aan al dat mooie viswater wat Nederland rijk is.

Echter, het vissen vanuit een boot is niet voor iedereen weggelegd. Daarom heeft Mobile Fishing Adventures nu de oplossing voor vissers die er graag eens met een boot op uit willen, maar geen tijd en/of de financiële middelen hebben voor een eigen vaartuig.

Mobile Fishing Adventures verhuurt complete visboten op trailer inclusief alle apparatuur (sonar, GPS, hengelsteunen, accu’s en elektromotor) voor een dag, een weekend of een complete week, wat je maar wilt! Wij brengen de boot desgewenst naar het viswater van jouw keuze en geven je de mogelijkheid om je bij te staan bij het traileren en, als je wilt, gaan we met je mee als gids.

Vele mogelijkheden
Vissen vanuit een boot biedt je de ultieme vrijheid en heeft veel voordelen. Je kunt je zeer snel verplaatsen en bereikt stekken die vanaf de kant nooit bereikt kunnen worden. Op deze manier kun je achter de rovers aan op welk water je maar wilt. Eindeloos trollen over de vele vaarten en kanalen.

Verticalen langs de vele prachtige taluds op de grote plassen en rivieren waar je met je vismaatje snoekbaars kunt vangen tot in de dubbele cijfers. Lekker relaxed ronddobberen, starend naar een paar snoekbaarspennen of snoekdobbers totdat je die ene droomvis vangt. Ook met de viskano of bellyboat kun je dat ene onbereikbare watertje bevissen.

Materiaal en arrangementen
Mobile Fishing Adventures heeft voor u een scala aan visvaartuigen te huur waaronder complete sets aluminium visboten, bellyboats, viskano’s en rubberboten. Daarnaast verzorgen wij diverse arrangementen. U kunt bij ons bijvoorbeeld een ‘Verticaalweekend’ boeken op de beste snoekbaarswateren van Nederland.

Wij zorgen dan voor uw vaartuig en reserveren overnachtingen bij het desbetreffende water. Ook verzorgen wij voor u een ‘Trol-arrangement’: één of meerdere dagen trollen langs een vooraf uitgezette route waar u van de ene naar de andere gereserveerde slaapplaats vaart en ondertussen probeert het een en ander te vangen!

Wij verhuren onder andere:
• Marcraft 410 Challenger
• Basstracker platbodem
• Bellyboats
• Viskano’s

Alles is mogelijk dus bel of kijk op de website voor prijzen, meer informatie en mogelijkheden!

Voor meer informatie bel met 06 509 500 98 of mail: han@mobilefishingadventures.nl of kijk op de website: www.mobilefishingadventures.nl

Klik om naar de website te gaan