Hollandse Visgidsen samen op één website

Gidsnieuws van Fishing Guides Holland

Klik om de website te bezoekenHollandse Visgidsen samen op één website 

Sinds korte tijd is FishingGuidesHolland.nl online, in zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse taal. Fishing Guides Holland is de overkoepelende internetsite van de in Nederland werkzame, professionele visgidsen, die direct via deze site zijn te boeken.

Nederland is een sportvisland bij uitstek en kent een groot aantal wateren met zeer verschillende verschijningsvormen. Vrijwel al deze wateren kunnen, met uitzondering van het gesloten seizoen voor snoek, baars en snoekbaars, het gehele jaar door tegen een bijzonder vriendelijke vergunningprijs worden bevist.

Het probleem voor gastvissers van de grote diversiteit aan Nederlandse wateren is dat de noodzakelijke en vooral specifieke waterkennis in veel gevallen ontbreekt. Bij het leren kennen van een water gaat daarom voor gastvissers waardevolle en effectieve vistijd verloren.

De op een jarenlange praktijkervaring gebaseerde waterkennis is bij de gidsen van Fishing Guides Holland wel aanwezig, en dus zijn gastvissers bij Fishing Guides Holland dan ook aan het juiste adres om een bezoek aan een van de Nederlandse wateren effectiever te laten verlopen!

Op deze site van Fishing Guides Holland vindt de bezoeker  alle noodzakelijke informatie voor een succesvol verblijf op de Nederlandse wateren en kan hij kiezen voor het vissen onder begeleiding van een visgids op een water van zijn eigen voorkeur.

Fishing Guides Holland vindt voor gastvissers altijd een visgids die de wateren in zijn omgeving als gedegen kent en die alles in het werk zal stellen om hen een onvergetelijke dag op of aan het water te bezorgen.

Catch & Release
De visgidsen van Fishing Guides Holland werken allemaal volgens het principe van catch & release; gevangen vissen wordt zo snel als mogelijk teruggezet in hun element. Op deze manier blijft de goede visstand behouden en blijft Nederland ook een sportvisland bij uitstek. Een mooie herinneringsfoto van de vangst wordt uiteraard wel gemaakt en zal de gastvisser worden toegestuurd.

Clinics, bedrijfsuitjes en incentives
Een dag op het water met een gids van Fishing Guides Holland is niet alleen een aangename dag die in vrijwel alle gevallen succes oplevert, maar ook een leerproces. De gastvisser krijgt immers waardevolle praktijkinformatie aangereikt waarmee hij zijn eigen visdagen succesvoller kan laten verlopen.

Maar Fishing Guides Holland biedt meer, en wel in de vorm van clinics. Het zijn dagen waarop theorie en praktijk aan elkaar worden gekoppeld en in de ochtenduren eerst een interactieve presentatie plaatsvindt, waarna de deelnemers de rest van de dag in groepjes van twee met een gids het water op gaan.

Tot slot biedt FishinGuidesHolland.nl bedrijven de mogelijkheid om hun personeelsdag nu eens op een geheel andere, leuke en vooral actieve manier vorm te geven. Fishing Guides Holland biedt deze bedrijven op maat gemaakte bedrijfsuitjes en incentives in zowel binnen- als buitenland en van eenvoudig tot zeer luxe.

Ga dus voor meer informatie naar FishinGuidesHolland.nl.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -