Hobie Predator Open 2017

Persbericht Hobie Predator Open    

Hobie Predator Open 2017 

Na de succesvolle eerste editie van de Hobie Predator Open zal deze in 2017 terugkeren op onze toernooi kalender. In het weekend van 25 en 26 maart kunnen kayakvissers uit heel Europa strijden om de titel. De beste visser(s) van het toernooi kwalificeren zich voor de Hobie Fishing Worlds 7.

Vanuit Jachthaven Atlantica in Stad aan het Haringvliet (Nederland) hebben de deelnemers direct toegang tot een uitstekende vis locatie op het Haringvliet. Ze vissen op baars en snoekbaars tijdens de wedstrijd.

De visser met de meeste centimeters vis wint de tweede editie van de Hobie Predator Open en een plek in Team Europe voor de Hobie Fishing Worlds 7, inclusief een vliegticket. (Locatie en data worden later bekendgemaakt.)

Deelnemers moeten vissen van een niet gemotoriseerd vaartuig. Kayak, kano an SUP’s zijn de enige toegestane vaartuigen. Zeilen zijn niet toegestaan en er mag maximaal een persoon per vaartuig zijn. Inschrijven voor dit evenement kost €50,-. Er is een mogelijkheid om te kamperen op de jachthaven.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/151773071977986/
Inschrijven via: hpo@hobie-kayak.com

Jachthaven Atlantica
Zeedijk 54/56
3243LG Stad aan het Haringvliet

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -