Hobie Kayak Fishing Trophy Evenementen 2014

Hobie Kayak Fishing Trophy Evenementen in 2014

Zeevissport en Mark van Dijk Yachting organiseren in 2014 diverse evenmenten rond kayakvissen: Nederlandse en Belgische kampioenschappen en een aantal Hobie Try Out dagen. 
 
De tweede editie van het 'Belgium Hobie Kayak Fishing Trophy' is in een nieuw jasje gestoken. De wedstrijd is toegankelijk voor elke Belgische kajakvisser die met om het even welk merk van sit-on-top kajak mag deelnemen. 
 
Deze editie is door de Europese importeur Hobie Kayak Europe gekenmerkt als een kwalificatiewedstrijd om zo te kunnen deelnemen aan het wereldkampioenschap Hobie Kayak Fishing 2014.
 
Evenementen rond Kayakvissen.
 
Gelijktijdig aan dit Event zal er een eerste editie ‘Open Hobie Kayak Fishing Trophy’ vervist worden die toegankelijk is voor elke nationaliteit.
 
De wedstrijddatums zijn 17 mei, 7 juni en 28 juni 2014. Er zal gevist worden op Nederlandse wateren. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers.
 
Er zullen 3 kwalificatie wedstrijden plaatsvinden waarvan je minimaal twee wedstrijden vervist om zo de begeerde 'Hobie Kayak Fishing Trophy" te bemachtigen. Voor de Belgische kampioen zal er een finale plaats voorzien zijn op het WK 2014.
 
Elke deelnemer ontvangt eenmalig een 'Goodie Bag' met nog een leuk geschenk op einde van de wedstrijd. Inschrijven kan op info@zeevissport.com. Kostprijs per persoon en per wedstrijd is € 59,00 inclusief maaltijd + consumptie na de wedstrijd.
 
Te huur is een beperkt aantal Hobie Kayaks voor zij die geen kajak in bezit hebben en deze worden ter plaatse afgeleverd met het voorrecht om ze voor de drie wedstrijden te huren. Een dag huur = €39,00, twee dagen huur = €69,00 en drie dagen huur = €89,00.
 
Try Out Events
Op zondag 20 juli en zondag 10 augustus organiseren Zeevissport en Mark van Dijk Yachting een 'Hobie Kayak Try Out Events'. Er staan enkele Hobie Kayaks (Outback, Revolution en Pro Angler 12) ter beschikking aan hen die een proefvaart willen maken op het Kempisch kanaal Dessel-Schoten bij de Brechtse jachthaven.
 
Buiten de proefvaarten staan we er ook met een stand waar je meer info kan bekomen over onze vereniging Zeevissport & uiteraard ook hengelsport en Hobie Kayak informatie. Ook nog op deze stand te bekomen zijn leuke gadgets van Hobie Kayak en Zeevissport webshop artikelen.
 
Iedereen is welkom zowel leden als niet leden van Zeevissport en hopen zo enkele mooie dagen te kunnen voorzien voor één ieder!
 
Locatie van deze twee Try Out Events
Kanaaal Dessel-Schoten bij de Brechtse Yachtclub, Vaartdijk 14 te Brecht. U bent welkom vanaf 11uur.