Het Visblad online december

Persbericht Sportvisserij Nederland

Het Visblad online december

Deze maand pakt Hét Visblad online uit met maar liefst twee schitterende sportvisvideo’s en een filmpje met onderwaterbeelden van baarzen; het is natuurlijk niet voor niets het decembernummer.

Naast dat we onze cameraman mee op pad stuurden voor een aflevering van Vraag het aan Ed waarin uit de doeken wordt gedaan hoe de kieuwgreep nou precies werkt, was hij ook present bij de reportage over het vissen op wijting in het Calandkanaal in de Europoort. Klik op de onderstaande links om de filmpjes te bekijken.


Vraag het aan Ed - kieuwgreep.



Zeevisreportage - wijtingvissen.

Verder heeft Hét Visblad je deze maand natuurlijk weer veel meer te bieden. Zo geeft Marco Kraal vijftien haventips voor wintervoorn, doet Sjors Milder – wereldkampioen zoetwatervissen tot 22 jaar – zijn vistechniek en -tactiek uit de doeken, vertelt voormalig topjudoka en fanatiek karpervisser Mark Huizinga over zijn visserij en passie voor de hengelsport, strooit baarscrack Bernd van Broekhoven met tips & trucs om vanaf de kant op baars te vissen, legt vliegvisexpert Edwin Kerssies uit hoe hij dikke winterblankvoorns vangt en laat mediaman en fanatiek sportvisser Fons van Westerloo zijn licht schijnen over de sportvisserij en de media.

Abonnement
Heb je nog geen abonnement op Het Visblad? Dan mis je dus echt heel veel. Gelukkig is dit probleem echter bijzonder gemakkelijk op te lossen. Voor nog geen euro per maand ontvang je twaalf keer per jaar Hét Visblad in je brievenbus.

Klik hier voor een abonnement!