image description

Het seizoen eindigde werkelijk super. Deel 2

Allereerst wil ik mijn trouwe lezers van "Zicht op zeebaars " een spetterend, visrijk maar vooral gezond 2021 wensen. Dat visrijke is alleen maar mooi meegenomen maar is toch ook wel een belangrijk punt omdat het vangen van je beoogde vissoort alleen maar stimuleert tijdens je visdagen!


De eerste zeebaarzen van 2021 staan op de lijst!

Ook tijdens de workshops werden weer mooie grote baarzen gevangen. Dat leverde dan ook weer veel tevreden deelnemers op die hun eerste zeebaars ooit uit konden drillen. Dit feestje duurde maar liefst tot 8 december de dag dat ik mijn laatste 3 aanbeten wist te noteren in de Waterweg. Kortom samengevat het was een wisselvallig maar toch wel productief jaar. Wilde je kans maken op een vissie dan moest je gewoon veel uren maken om zo'n dikke boem af te kunnen dwingen.

Op 1 januari 2021 kon ik het niet laten om mijn eerste zeebaars sessie te vervissen rond de uitlaat van de EON Centrale aan de Maasvlakte. En ja hoor ik kon direct mijn eerste blank van 2021 aangetekenen op mijn kalender. Op 3 januari deed ik het nog eens dunnetjes over en kon ik na heel veel uren mijn eerste zeebaars van 2021 op de foto zetten.  Hoe het dit seizoen allemaal zal gaan verlopen is natuurlijk altijd koffiedik kijken maar ik heb er gewoon een goed gevoel over!

Ger heeft ook zijn eerste zeebaarzen weten te foppen

Mocht ook jij het komend seizoen zin hebben om eens nader kennis te maken met deze super krachtpatser van de Noordzee schrijf je dan in voor zo'n leerzame zeebaarsworkshop. Ik start weer op zaterdag 15 mei. Kijk voor meer info even op mijn net weer opnieuw geupdate site www.zeebaarsworkshops.net  Je kunt me ook altijd even een mailtje sturen joopvis@caiway.nl of bellen 0031 (6)20016129. Mocht je zelf geen zeebaarsoutfit hebben dan zorg ik daar tijdens de workshop geheel gratis voor.  Ook alle kunstaas soorten zijn geheel gratis te gebruiken. Dus kortom wie houd je tegen om het eerste gevecht met vriend zeebaars aan te gaan!

Stekel ze 

The Bass Whisperer 

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Kansen voor Oranje damesequipe op WK Dobbervissen
Willem Moorman -
image description
Speed of Slowmotion: deel 2
Willem Moorman -