Het nieuwe reisdoel: Venezuela

Persbericht P&S Visreizen

Het nieuwe reisdoel: Venezuela

P&S Visreizen organiseert al jaren reizen naar het Amazonegebied. Na Brazilië en Guyana is nu Venezuela het reisdoel. Er zal gevist gaan worden nabij de Uraima Falls, een bekend gebied voor het vangen van (grote) Payara, een supperrover met een angstaanjagend uiterlijk.


Angstaanjagend uiterlijk…


Payara is een vis die van harde stroming houdt en het gebied onder de uraima falls is met z’n stroomversnellingen hierdoor een bijzonder goede plek.

Een andere bekende rover die we gaan belagen is de Peacock Bass. Hiervoor verplaatsen we ons naar de omgeving van Lake Guri, een verschrikkelijk groot stuwmeer met een heel goed bestand aan Peacock Bass. Deze kleurrijke rover is bekend om z’n voorliefde voor oppervlakteaas en de spectaculaire, explosieve aanbeten!


Prachtige vissoort!

Naast deze vissoorten zijn er natuurlijk nog diverse andere rovers te vangen. Kortom: een reis die je als roofvisser doet watertanden. Voldoende kunstaas mee, want de meeste rovers zijn echte pluggenslopers.


Pluggenslopers…

De reis is gepland van 20 februari t/m 2 maart en er kunnen slechts 6 personen mee. Arnout Terlouw en Michel Dekker begeleiden deze reis. Beiden visten ze reeds vele malen in het Amazonegebied en zijn dus bekend met de visserij.

Voor meer informatie mailt u naar info@psvisreizen.nl