Het is zover!

Het is zover!

Na een aantal weken hard werken kan de nieuwe webshop genaamd Hengelsport Outlet.com online.

Onze webshop is bijzonder omdat er producten van bekende merken met kortingen van minimaal 30% tot wel 85% worden aangeboden! Al onze producten zijn voorzien van uitgebreide omschrijving, duidelijke foto's en een ruime keuze in bijvoorbeeld kleur, maat of gewicht.

Hengelsportoutlet.com heeft een groot aantal producten van onder andere de bekende merken Lucky Craft, Mann's, Musky Innovations, Seaspin, Pallatrax en meer.  



Ondanks dat wij de laagste prijzen hebben kan het volgens ons nog beter! Daarom hebben we enkele pakketten voor u samen gesteld waar u nog voordeliger mee uit bent. Zo zijn er voor de kunstaas vissers enkele snoek, zeebaars en roofblei pakketten samengesteld en voor de karper en barbeelvissers een aantal leuke pakketten van het Engelse topmerk Pallatrax.

Verder vindt u in onze webshop veel kunstaas, karper en barbeel materialen, voer, kleding, hengels, molens, accessiores en meer.



Als aktie geven wij de eerste 25 klanten een extra 5% korting op hun bestelling bij het invoeren van de actiecode "korting" bij afrekenen. Betalen kan bij ons gemakkelijk doormiddel van Ideal, paypal, Mister Cash en bankoverschrijving. Tevens vervallen bij bestellingen boven de 50 euro de verzendkosten (zowel NL als BE)

Voor meer informatie kijk op: www.hengelsportoutlet.com
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -