Het grote sportvisfeest

Het grote sportvisfeest 

Door de redactie 
 
Sylvana Simons heeft het voor elkaar, ons Sinterklaasfeest is negatief beladen. Gelukkig hebben wij sportvissers rond deze tijd ons eigen feest en wat voor een! De Hengelsport & Botenbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht, 2, 3, en 4 december, het grootste sportvisevent van Europa! De 15e editie alweer en nu nog groter, mooier en beter!
 
Een echte primeur is de ‘Best New Products’ stand, waar de hengelsportgroothandel zijn meest innoverende en effectieve producten etaleert. Hier kun jij de nieuwste producten zien, voelen en ruiken!

Dat niet alleen, jij mag stemmen op jouw favoriete hengelsportartikelen. De producten met de meeste stemmen krijgen prestigieuze awards uitgereikt. In dit geval dus geen dubieuze jury, maar is er sprake van heuse publieksprijzen.


 
Kom naar het Total Experience Plein en laat je verrassen door de zogenaamde ‘Total Madness’ programmering.


Spraakwaterval Joop Folkers over zijn top 10 vangsten.

Dit keer geen lezingen over hoe je het allemaal anders moet doen, maar pure beleving! Samen met presentator Joop Folkers zullen spraakmakende sportviscoryfeeën hier hun top 10 spectaculaire belevenissen, bloopers, geheimen en vangsten aan je presenteren, ondersteund met film en video!


De Total Madness van wereldreiziger Arnout Terlouw.
 
Hoor wereldreiziger Arnout Terlouw over zijn avonturen in het land van de koppensnellers. Hoe zit het met die twee gigantische snoeken van rond de 130 centimeter van roofvisser Roy Vanstreels? De top 10 vislessen van rookie Simon Torenbeek. Joop Folkers over zijn meest memorabele zeebaarsvangst.


Simon Torenbeek bij Total Madness zijn top 10 leermomenten.
 
Een unieke vaste stokkenshow met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past. Sowieso een indrukwekkend gezicht natuurlijk!


De Vaste Stokken Show met tientallen vaste hengels strak in het gelid.
 
We zullen een andere kant dan we gewend zijn te zien van zeebaarsgoeroe Joop Folkers gan meemaken, namelijk die van quizmaster. Op de stand van Total Fishing presenteert Joop de Total Quiz! Weet jij echt zoveel over sportvissen? Test hier je kennis en win fantastische prijzen!


Welke vissoort is dit? Weet jij echt zoveel over sportvissen?

Een Immens grote waterbak, beschikbaar gesteld door Publishing House, met levende vissen waar visexperts hun tips en tricks laten zien!


Koop je ticket online op www.hengelsportbeurzen.nl en profiteer van leuke acties!
 
Facts:
Locatie: Jaarbeurs Utrecht.
Datum: 2,3 & 4 december.
Geopend: Elke dag van 10:00 t/m 17:00 uur.
Website: www.hengelsportbeurzen.nl
Ruim 160 internationale hengelsportbedrijven.
20.000 m² beursoppervlak.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -